Coronarestriksjoner - januar

Postet av Sandved Idrettslag den 4. Jan 2021

Med bakgrunn i de siste restriksjonene som ble presentert i går, samt at barneskolene i Sandnes er på rødt nivå, har sportslig utvalg måtte sette noen restriksjoner i våre treninger fremover:

Treninger for årskullene 2015, 2014, 2013 og 2012 blir stoppet frem til 18.januar.

Årskullene 2011 og eldre, kan trene som planlagt, men det SKAL holdes minimum 1.meters avstand mellom spillere og spillere/trenere til enhver tid. Dette gjelder før, under og etter trening.

Treningsgruppene kan maks være 10 personer.

Fellestreninger i helgene og evt hospitering av spillere opp til eldre lag må også utgå de neste ukene, slik at vi har faste kohorter og ikke blander spillere fra forskjellige lag

Vi må begrense antall personer på banen til enhver tid, og da vi gjorde dette i sommer, hadde vi og gressbanen tilgjengelig. Nå har vi kun kunstgresset. Det betyr at vi vil måtte vurdere treningstidenen disse ukene. Dette kommer vi i såfall tilbake til.

Sandneshallen vil er stengt, så tilgang til garderober, toalett og utstyr vil ikke være mulig i denne perioden.

Har dere spørsmål rundt dette, så ta kontakt med oss i sportslig utvalg.

På vegne av Sportslig Utvalg

Ånen Amundsen - Leder Sportslig Utvalg

Styremedlem i Sandved IL?

Postet av Sandved Idrettslag den 18. Des 2020

Ønsker du å være med å utvikle Sandved IL?

Sandved IL søker nye styremedlemmer som skal velges inn i styret på Årsmøtet i 2021. Vi ser etter personer som har lyst å være med å videreutvikle klubben spesielt på markedsføring og sponsorarbeid, men også andre generelle roller er ledige. Du må være over 15år, men trenger ikke vite så mye om klubbledelse, opplæring vil bli gitt i form av lederkurs.

Har du lyst å være med eller kjenner du noen aktuelle kandidater, ring eller send sms til Tonje A. Ophus: 997 97 902

Reflekslue til alle 1.klassingene på Sandved Skole

Postet av Sandved Idrettslag den 3. Des 2020

I dag var daglig leder på besøk på Sandved skole, og fikk være førjulsnisse hos 1.klassingene.

Men det  var ikke nisselue han hadde på hodet, nei det var en spesiallaget reflekslue med Sandved IL logo på.

Daglig leder på besøk hos 1.klasse

Sandved Skole har vært en foregangsskole i regionen for hjertesone og trygg skolevei, og Sandved IL ønsket med dette å bidra til en enda tryggere skolevei for 1.klassingene.

"Som ett stort idrettslag i bydelen, så har vi ett stort ansvar for barna på Sandved. De siste årene har vi fått noen veldig store kull inn i barnefotballen. Over halvparten av årets 1.klassingene på Sandved skole, spiller faktisk fotball, noe som er helt rått.

Vi er nå inne i den mørkeste tiden av året. Og med alle restriksjoner som er rundt covid 19, så skal iallefall vi lyse opp dagen litt for 1.klassingene på skolen", sier daglig leder i Sandved IL.

Lua viser godt igjen i mørkeLua viser veldig godt igjen i mørket

Har du og lyst på en slik kul Sandved lue, eller ønsker å gi en slik i julepresang, så kan den bestilles  her.   https://forms.gle/639BUfG3s8qJBTtQ8

Og så er det bare å huske at vi voksne er like vanskelige å se i mørket som de små, så her er det bare å gjøre som daglig leder i Sandved IL.... kjøp deg en reflekslue!

Ledig stilling som A-lags trener

Postet av Sandved Idrettslag den 2. Des 2020

Sandved IL søker trener til sitt senior-herrelag i 5 divisjon

Vi søker etter trener(e) til å ta over vårt seniorlag fra sesongen 2021.

Laget har de siste to årene (2018 og 2019) hatt en god tropp med spillere, og kjempet i toppen av sin pulje. Til tross for alle restriksjonene under corona, så er det enda en god stamme igjen av troppen. Laget har ett godt støtteapparat som legger alt til rette for både trenere og spillere.

I tillegg har vi en fantastisk bra rekrutering hvor både juniorlag og G16lag har over 30 spillere, så her er det ett godt grunnlag for ett seniorlag med både unge og etablerte spillere.

Det legges opp til samarbeid med juniorlaget, og a-lagstrenere vil sammen med klubbens trenerveileder og juniortrenere, ha en tett dialog for å kunne fylle på a-lagstroppen med ungt pågangsmot i tillegg til den etablerte stammen som er der i dag.

Lønn etter avtale

Dersom du er interessert eller har spørsmål rundt trenerstillingen eller Sandved IL, ta gjerne kontakt med daglig leder; Jone Vegard Thorsen, tlf 41 40 23 13

Søknad sendes til:  jone.vegard@sandved-il.no

Nytt trenerteam på juniorlaget

Postet av Sandved Idrettslag den 11. Nov 2020

Da har Sandved IL signert  nytt trenerteam til juniorlaget for 2021 sesongen.

Bård Byrkjedal Berg og Simen Horpestad Stokka kommer inn, og vil sammen med Olav Tandberg lede juniorlaget vårt de neste sesongene.

Både Simen og Bård har flere sesonger bak seg på klubbens A-lag, men Simen spiller i dag for Hana IL.

Bård er i tillegg leder for klubbens FFO. Begge to tar lærerutdannelse på UIS, så her ligger alt til rette for en veldig bra sesong.

Olav har vært med som trener rundt 2003 gutta fra tidenes morgen, og vi er veldig glade for å ha han med videre.

Vi takker Frode Skår for en fantastisk jobb som trener, både for a-lag, g16 og nå denne sesongen.. juniorlaget. Før det har han spilt utallige kamper for aldersbestemte lag i Sandved, samt seniorlag.

One-club man, som klubben setter stor pris på

.