Jentelørdag - 21. September

Postet av Sandved Idrettslag den 17. Aug 2019

Sandved IL ønsker alle jenter med tilknytning til Sandved bydel velkommen til en supergøy fotballdag på anlegget vårt. Ta med deg venninnene dine og bli med. Du trenger ikke være aktiv medlem for å være med, alle er invitert.

Hvem | Alle jenter mellom 5 og 13 år.

Hvor | Kunstgresset ved Sandneshallen

Når | Lørdag 21. September

Pris | Gratis

Hva må jeg ha med | Godt humør, klær etter vær, leggskinn og drikkeflaske.

Påmelding | Innen 13. September

Program:

0945 - Oppmøte

1000 - Første økt

1130 - Lunsj

1230 - Andre økt

1400 - Avslutning med felles lagbilde

Påmelding:

For å få en oversikt over hvor mange vi blir ønsker vi at dere melder dere på her så snart som mulig og senest 13. September

OPPSTART: Idrettskole og fotball for de minste

Postet av Sandved Idrettslag den 8. Aug 2019

Da er sommerferien over for de fleste av oss, skolestart er en god uke frem i tid, og høsten er ikke så langt unna.

I Sandved IL vil aktiviteten fortsette for fullt, noe som og betyr oppstart av nye fotballkull og ikke minst idrettskolen.

Idrettskolen:

Idrettskolen er ett all-idrett tilbud for førskolebarn, rettet mot 4-5åringene( 2014 og 2015 kullene).

Hver onsdag kl 17.00-18.00 vil det være aktiviteter inne i Sandneshallen. Våre aktivitetsleder har leker og øvelser som f.eks lengdehopp, fotball, innebandy, bjørnen-sover, stafett og mye mer. Til jul kommer julenissen på besøk, og til sommeren får alle barna en fortjent pokal/medalje.

Oppstart vil trolig bli første onsdag i september.

Pris: 700kr for ett skoleår.

Påmelding gjøres via linken nedenfor. Det er begrenset med plass, men foreløpig har vi fortsatt rom for å ta imot flere påmeldinger.

FOTBALL:

For barn født i 2013:

Vi ønsker å invitere til foreldremøte torsdag 22.august kl 20.00 på Sandved klubbhus, som ligger oppe ved Sandved Skole. For dette kullet er vi allerede igang, noen trenere er på plass, men med flere barn som kommer til, så trengs det enda flere som kan stille som trenere/lagleder/sosialkomite. Dette kullet trener onsdager på kunstgressbanen.

For barn født i 2014:

Vi har fått en stor etterspørsel etter fotball for førskolebarna, som ett tilbud i tillegg til idrettskolen. Vi inviterer derfor til foreldremøte torsdag 22.august kl 19.00 på Sandved klubbhus, hvor all nyttig informasjon vil bli gitt. Treningsoppstart vil bli tirsdag 27.august på gressløkka bak Sandneshallen, så det vil ikke krasje med idrettskolen for de som ønkser å gå på begge deler.

Også her trenger vi foresatte som har lyst å bidra som trenere og lagledere.

Sør Cup 2019

Postet av Sandved Idrettslag den 24. Jun 2019

I år er Sandved IL på Sør Cup med 10 lag, i årskullene 2006-2009, og i følge rapportene som vi har fått, så har de det super bra.

06/07-jentene spiller ungdomsturnering i Vågsbygd, der ene laget er klar for semifinale, mens det andre laget er klar for kvartfinale.

På Flekkerøy meldes det om fantastisk lagmoral, super laginnsats og barn som har det utrolig kjekt. Noen tap, noen seire, men viktigst av alt... gode opplevesler både på og utenfor banen.

Flere lag har vært på badeland, og dyreparken, så det skal vel ikke påstås at det er noe avslappingstur... ialleflal ikke for de voksne som er med :-)

Stå på videre gutter og jenter.

Fotballoppstart 2013 og 2014 kullet

Postet av Sandved Idrettslag den 11. Jun 2019

Det nærmer seg sommerferie og da blir det en liten pause for fotballen for mange. Når sommerferien er over, er det derimot enda flere barn som skal spille fotball, for da starter vi opp med fotballtreninger for 2014-kullet, samt mer rektrutering for 2013-kulllet, altså de som starter på skolen.

For barn født i 2013:

For barn født i 2014:

Vi har fått en stor etterspørsel etter fotball for førskolebarna, som ett tilbud i tillegg til idrettskolen. Vi inviterer derfor til foreldremøte torsdag 22.august kl 19.00 på Sandved klubbhus, hvor all nyttig informasjon vil bli gitt. Treningsoppstart vil bli tirsdag 27.august på gressløkka bak Sandneshallen.

Også her trenger vi foresatte som har lyst å bidra som trenere og lagledere.

Har du noen spørsmål, så bare ta kontakt!

Håper vi ser så mange som mulig.

Sportslig hilsen fra

Sportslig utvalg v/Ånen Amundsen tlf: 48069977 og Tonje A Ophus tlf: 99797902

Sandved IL

epost: anen7@icloud.com

En fantastisk fotballehelg - Uego fotballskolen 2019

Postet av Sandved Idrettslag den 8. Mai 2019

For 7.året på rad var det fotballskole på Sandved, og igjen så var det suksess fra begynnelse til slutt.

Med nærmere 90 unger påmeldt, til tross for konfirmasjonshelg, så var det full gang på kunstgressbanen både lørdag og søndag.

Tradisjonen tro, ventet det drakt og buff på deltakerne ved registrering, og ute på løkka stod for første gang våre a-lagstrenere og flere spillere å ventet på å instruere, lære bort og være forbilder for våre unge håpefulle. Og arangementskomiteen fikk mye skryt fra alle i a-lags teamet; dette var profesjonelt gjennomført og en fantastisk tiltak for å bygge relasjoner mellom senior og barneavdeling.

Vår fantastiske samarbeidspartner, Sparebanken Vest, stilte med telt til kiosken

Lars Henrik vet hva Uego er... tar pause fra russefeiring i Kongeparken for å delta på fotballskolen

Det ble servert lapskaus og havregrøt på lørdagen, mens søndagen var det pizza på menyen. Så her ble barna både fylt av mye fotball, men og god mat.

En super gjeng med foreldre som hjalp til med lunsj og kiosk

Ungene fikk og i oppgave å si hva Uego betyr for dem, og noen av tankene var

* Invitere andre med

* Å sentre ballen

* Si hei til andre

* være snille og greie med hverandre

Tusen takkt til Rådhusmarka, Ineo Eiendom, Base Bolig og Sparebanken Vest for all støtte til fotballskolen vår.

Vi gleder oss allerede til neste år.