Nytt bygg - servicebygg

Postet av Sandved Idrettslag den 1. Apr 2020

Tegning: Studio HOH

Over en lenger periode, har klubben gått med planer om å utvikle område rundt kunstgressbanen og gressbanen. Det har vært mange forslag på hva vi skulle gjøre, og diskutert opp og ned på hvor en skal bygge hva.

Vi har ett gammel klubbhus som ligger ved Sandved Skole. Vi er enda ikke sikre på hva som skjer med det når skolen skal bygges ut... det vi vet er at det ligger for langt borte fra der mesteparten av aktiviteten vår er.

Vi har en container, som er vår "garasje", og en falleferdig utsyrsbod ved gressbanen.

Nå gjør vi noe med dette.

Vi skal i første omgang bygge ett servicebygg på Helgø-siden av tribunen ved kunstgresset.

Med en kiosk, utsyrsbod, toalett og garasje i første etasje, så får vi samlet alt utstyret vårt en plass og mulighet for å "tømme tanken" uten å måtte løpe opp i hallen. Vi får en kiosk hvor vi kan selge vaffler og varm drikke på kalde dager, og lage enda mer aktivitet når det er kampdager og full gang på anlegget vårt.

VI får en hovedetasje med både møterom og forsamlingsrom, og store vinduer ut mot kunsgresset. Gjerne vi får på plass en storskjerm og prosjektor, slik at vi kan vise fotballkamper på kveldene? Vi drømmer om en plass der ungdommene kan samles før og etter trening. Der pensjonistene kan komme på dagtid å få seg en kopp kaffe, og la drøsen gå.... Vi skal få en flott samlingsplass for bydelen vår!

Vi har fått hjelp av Studio HOH, med arkitekt Hans Olav Hansen, til å tegne bygget for oss. Det har vært en fin prosess, og med mange endringer og justering siden vi fikk første tegningene i fjor høst. Nå begynner vi med nabovarsler og  byggesøknad, så håper vi at det ikke tar for lang tid. Om alt går som vi håper, så satser vi på at bygget er ferdig innen desember.... men da skal alt klaffe :-)

Og vi har planer om mer...... fase to blir ett garderobeanlegg og muligens kontor og ett større forsamlingsrom. Men først må vi komme i mål med servicebygget. Dette koster, så nå blir det en jobb å gjøre for å få på plass de beste prisene vi kan. Og så håper vi at det er stor dugnadsånd når vi kommer så langt at det er behov for det.

Nye æresmedlemmer

Postet av Sandved Idrettslag den 5. Mar 2020

Sandved IL sin høyeste påskjønnelse, er æresmedlemskap.

Det er en påskjønnelse som henger høyt, og det skal gjøres en formidabel innsats for klubben over lang tid for å bli innstilt til denne heder. Ni personer har tidligere fått denne påskjønnelsen, sist var Ingve Skjæveland i 2015.

I år var det på tide med nye utnevnelser.

I mer enn 25 år har ett jentelag spilt fotball i Sandved. Noen har selvfølgelig sluttet, mange har kommet til... og noen har vært med hele tiden.

Rundt laget, som trenere og lagledere har Geir Nordnes og Tore Gundersen i alle disse årene lagt ned en formidabel innsats. De har tatt jentene til flere kretsmesterskap, vunnet turnering over land og strand, men viktigst av alt, de har greit å holde jentelaget samlet i så mange år. Det trumfer alt!

I tillegg til den jobben gutta har gjort rundt laget, så har de bidrat sterkt til utviling i klubben gjennom flere år, gjelder både anlegg, sponsorarbeid og innenfor revisjon og regnskap.

Damespillerne kaller dem "Knoll og Tott", "radarpar", "Helan og Halvan", og de er utrolig takknemlige for å ha dem som trenere.

Som de sier: Vi må berømme Geir og Tore for at de alltid har hatt fokus på at det sosiale, tryggheten og trivselen, er det viktigste. Uten det hadde vi nok ikke holdt sammen så lenge som vi har gjort. Vi har hatt så mange kjekke fester; årsfester, sommerfester, julefester, kick-off-fester, banketter, alltid med mye god mat og drikke, fine taler, partygames og fantastisk dansing på dansegulvet.

Geir Nordnes og Tore Gundersen........ gratulerer med æresmedlemskapet.

Tusen takk for innsatsen dere har lagt ned i alle årene, og takk for all tid dere kommer til å legge ned fremover.

Vel fortjent!

Årsmøtedokumenter

Postet av Sandved Idrettslag den 25. Feb 2020

Da er årsmøtedokumentene lagt ut på hjemmesiden vår. Dere finner dem her:

Styret informerer - shortser

Postet av Sandved Idrettslag den 18. Feb 2020

Styret i Sandved IL besluttet i går i ekstraordinært styremøte å skifte farge på shorts fra hvit til grønn med umiddelbar virkning.

Sandved IL sine draktfarger er nå grønn overdel med hvite detaljer, grønn shorts og grønne sokker.

Endringen skjer som en direkte respons etter mottatte meldinger fra både jenter og damer i klubben som syns det er ubehagelig å spille kamp i klubbens hvite short.

mvh

Styret i Sandved IL

Årsmøte

Postet av Sandved Idrettslag den 5. Feb 2020

Til medlemmene i Sandved IL

Innkalling til årsmøte i Sandved IL 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Sandved IL

Årsmøtet avholdes 4.mars kl 19.00 på Sandved IL klubbhus

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes daglig leder eller styret senest 18.februar til jone.vegard@sandved-il.no eller silje.valskaar@tco.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside, http://sandved-il.no/p/44820/arsmotedokumenter. Dette vil og bli linket til på vår facebookside.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sandved IL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sandved IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan daglig leder kontaktes på tlf 41402313, eller mail jone.vegard@sandved-il.no

Velkommen til årsmøte!
styret