Barnefotballavslutning

Postet av Sandved Idrettslag den 1. Des 2018

For en fantastisk lørdag i Sandneshallen. Nærmere 300 barn var samlet for den årlige barnefotballavslutningen. Og dette var en suksess!

God steming var det og på tribunen, der både foreldre, søsken og besteforeldre hadde tatt plass for å følge barna våre. Det var til og med besteforeldre som hadde tatt turen fra Froland får å være med på dette. Det er jo kult.

Vi hadde byttedag, som og fikk veldig gode tilbakemeldinger. Mange sko og klær som fikk seg nye eiere... det synes vi er kjekt.

Tusen takk for innsatsen i 2018 til alle spillere, trenere og lagledere i barneavdelingen. Dere er unike.

Ønsker dere alle en riktig god juletid.

Byttebua...

Stafett

Fotball bowling

Takk for innsatsen Gabriel.

Juleavslutning på idrettskolen

Postet av Sandved Idrettslag den 29. Nov 2018

Hver onsdag kl 17-18.00 samles over 40 barn i alderen 4-6år på idrettskolen til Sandved IL.

De spiller fotball, håndball, leker "bjørnen sover", har stafetter, lengdehopp, innebandy, leker "bro bro brill" og hva enn de tre supre idrettskolelederne måtte legge opp av lek og øvelser

I går var siste trening før jul, og det måtte selvfølgelig markeres med storfint besøk. I år som i fjor, booka vi inn Julenissen, og han ankom med sekken på ryggen og i den var det maaange poser med noe godt i.

Ungene var storfornøyde, selv om flere av dem ikke forstod vitsen med å ha en klementin i posen, når det alikevel var snop i. Uansett, foreldrene var godt fornøyde med klementinen.

Idrettskolen starter igjen i midten av januar, dato vil bli informert om på facebook.

Vi har fortsatt noen ledige plasser, så har du ei jente/gutt født i 2013/14/15 som er interesert, så meld deres interesse her.

Petter i farta.... må gi alt når en løper stafett

Storfint besøk av julenissen

Trenersamling

Postet av Sandved Idrettslag den 16. Nov 2018

Sportslig utvalg inviterte i går til trenersamling i klubbhuset, og litt over 20 trenere møtte, fra lag i både barne og ungdomsavdelingen.

Tema for kvelden var en presentasjon av sportslig utvalg, og en runde rundt bordet der alle lag fikk presentert seg selv for å bli litt mer kjent.

Det gjøres mye godt arbeid blandt klubbens trenere, og denne kvelden ga mange gode erfaringsutvekslinger og diskusjoner, som forhåpentligvis gir våre unge håpefulle enda bedre og engasjerte trenere.

Uego kveld med ungdomslagene

Postet av Sandved Idrettslag den 26. Okt 2018

Klubben hadde torsdag kveld invitert ungdomslagene på både gutte og jentesiden, for en  sosial kveld, der tema var Uego.

Merethe Nesvik fra NFF-Rogaland var med og holdt en presentasjon, og fortalte engasjert om hva uego er, og hvorfor dette er viktig.

Ungdommen fikk og i oppgave om å skrive ned på post-it lapper, hva UEGO er for dem.

I Sandved er Uego..:

Fairplay

trygghet

venner

samarbeide

være positiv

støtte og hjelpe

tenke på andre

snill

oppmuntre medspillere

inkludere

glede

det motsatte av ego

sentre ballen

god lagspiller

ikke bare tenke på deg selv

koselig,

å være raus

være en god venn

gode holdninger

dele

respekt

snakke med hverandre

ta ansvar

engasjert

lek og venner

pizzakveld

fotballdrakten min (med Uego påttykt)

Over 80 ungdommer, noen trenere og ett lite ekstra filmteam var med på denne kvelden, som ble avsluttet med pizza og brus.

UEGO arbeidet i Sandved IL er derimot såvidt begynt. I neste uke vil lagene få to nye oppgaver, der de først skal inngå en Uego-kontrakt med sin trener, der de selv skal sette noen uego-mål.

I tillegg er de utfordret til, på nest lagsamling, å skrive ned to positive, gode ting om hver enkelt medspiller. På denne måten vil UEGO forhåpentligvis vær med på å fremheve den enkelts positive sider.

Skulle ikke vi alle hatt ett ark over sengene, med 40positive ord om en selv, som er skrevet av venner?

Inkludering, fotball og Pride

Postet av Sandved Idrettslag den 6. Sep 2018

Sandved IL er snart 40 år, men fortsatt en ung klubb. Vi er en klubb som helt siden 1980 har fått nye medlemmer, fordi vi har ett verdigrunnlag som er bygget opp rundt å være ett åpent og inkluderende idrettslag.

Vi jobber nå med holdningskampanjen, UEGO, hvor en av de viktigste verdiene er inkludering.

I disse dager arrangeres skeive dager og Pride i regionen, og vi ønsker å ta ett standpunkt og vise vår støtte. Våre grønne drakter, og overtrekker, passer fint til regnbuefarga kapteinsbind. Vi har iallefall fått to stk i hus, og håper at vi greier å få flere, og at ungdoms og seniorlagene våre etter hvert vil bære disse med stolthet.

Lørdag kl 14.00 ved konserthuset starter Pride paraden. Møt opp, se etter Sandved folk i toget og hei dem frem.