Sør Cup 2019

Postet av Sandved Idrettslag den 24. Jun 2019

I år er Sandved IL på Sør Cup med 10 lag, i årskullene 2006-2009, og i følge rapportene som vi har fått, så har de det super bra.

06/07-jentene spiller ungdomsturnering i Vågsbygd, der ene laget er klar for semifinale, mens det andre laget er klar for kvartfinale.

På Flekkerøy meldes det om fantastisk lagmoral, super laginnsats og barn som har det utrolig kjekt. Noen tap, noen seire, men viktigst av alt... gode opplevesler både på og utenfor banen.

Flere lag har vært på badeland, og dyreparken, så det skal vel ikke påstås at det er noe avslappingstur... ialleflal ikke for de voksne som er med :-)

Stå på videre gutter og jenter.

Fotballoppstart 2013 og 2014 kullet

Postet av Sandved Idrettslag den 11. Jun 2019

Det nærmer seg sommerferie og da blir det en liten pause for fotballen for mange. Når sommerferien er over, er det derimot enda flere barn som skal spille fotball, for da starter vi opp med fotballtreninger for 2014-kullet, samt mer rektrutering for 2013-kulllet, altså de som starter på skolen.

For barn født i 2013:

Vi ønsker å invitere til foreldremøte torsdag 22.august kl 20.00 på Sandved klubbhus, som ligger oppe ved Sandved Skole. For dette kullet er vi allerede igang, noen trenere er på plass, men med flere barn som kommer til, så trengs det enda flere som kan stille som trenere/lagleder/sosialkomite. Dette kullet trener onsdager på kunstgressbanen.

For barn født i 2014:

Vi har fått en stor etterspørsel etter fotball for førskolebarna, som ett tilbud i tillegg til idrettskolen. Vi inviterer derfor til foreldremøte torsdag 22.august kl 19.00 på Sandved klubbhus, hvor all nyttig informasjon vil bli gitt. Treningsoppstart vil bli tirsdag 27.august på gressløkka bak Sandneshallen.

Også her trenger vi foresatte som har lyst å bidra som trenere og lagledere.

Har du noen spørsmål, så bare ta kontakt!

Håper vi ser så mange som mulig.

Sportslig hilsen fra

Sportslig utvalg v/Ånen Amundsen tlf: 48069977 og Tonje A Ophus tlf: 99797902

Sandved IL

epost: anen7@icloud.com

En fantastisk fotballehelg - Uego fotballskolen 2019

Postet av Sandved Idrettslag den 8. Mai 2019

For 7.året på rad var det fotballskole på Sandved, og igjen så var det suksess fra begynnelse til slutt.

Med nærmere 90 unger påmeldt, til tross for konfirmasjonshelg, så var det full gang på kunstgressbanen både lørdag og søndag.

Tradisjonen tro, ventet det drakt og buff på deltakerne ved registrering, og ute på løkka stod for første gang våre a-lagstrenere og flere spillere å ventet på å instruere, lære bort og være forbilder for våre unge håpefulle. Og arangementskomiteen fikk mye skryt fra alle i a-lags teamet; dette var profesjonelt gjennomført og en fantastisk tiltak for å bygge relasjoner mellom senior og barneavdeling.

Vår fantastiske samarbeidspartner, Sparebanken Vest, stilte med telt til kiosken

Lars Henrik vet hva Uego er... tar pause fra russefeiring i Kongeparken for å delta på fotballskolen

Det ble servert lapskaus og havregrøt på lørdagen, mens søndagen var det pizza på menyen. Så her ble barna både fylt av mye fotball, men og god mat.

En super gjeng med foreldre som hjalp til med lunsj og kiosk

Ungene fikk og i oppgave å si hva Uego betyr for dem, og noen av tankene var

* Invitere andre med

* Å sentre ballen

* Si hei til andre

* være snille og greie med hverandre

Tusen takkt til Rådhusmarka, Ineo Eiendom, Base Bolig og Sparebanken Vest for all støtte til fotballskolen vår.

Vi gleder oss allerede til neste år.

Sandved IL Uego fotballskole 4. - 5. mai 2019

Postet av Sandved Idrettslag den 26. Mar 2019

Er du født mellom 2011 og 2006 og liker fotball, lek og å være med venner? Da er fotballskolen på Sandved noe for deg. Er du ikke med på et lag, men har lyst til å være med alikavel, så er du hjertelig velkommen. Mye fotball, mye lek og kanskje noe besøk utenfra? - Bli med på fotballskolen da vel.

Ny pris er kr. 400,-

TRYKK HER for mer informasjon

PÅMELDING HER

PÅMELDINGSFRIST 12. april.

Har du noen spørsmål utover dette, ta kontakt med Daniel på epost.

Håper vi sees:)

Ny logo

Postet av Sandved Idrettslag den 8. Mar 2019

På årsmøtet 6.mars fremmet styret ett forslag om ny logo i klubben, ett forslag som ble positivt mottatt og godkjent.

Sandved IL er snart 40år, og klubben har i alle år stått sterkt rundt sine verdier, Trim, Trivsel og Trygghet. Disse skal beholdes, men en har valgt å endre "trim" til "trening", en ordlyd som gjerne passer bedre i 2019.

Vi har fått en maskott, ei ugle, som representerer Trygghet. Klokskap, målrettet, selvsikker, stolt, smidig, rask, kunnskapsrik, frihet og fokuert blant mer. Dette er egenskaper vi kjenner igjen både på banen,  blandt barna og blandt alle de voksne frivillige.

Fotballen henviser til trening, og bladene til trivsel. Her hos oss skal barna våre vokse.

Vi i Sandved velger å gjøre en innsats for at våre barn og ungdommer skal ha ett god fritidsalternativ

Vi i Sandved IL velger å gi barna våre trygge rammer

Vi er Sandved IL.

(logo designet av Vibeke Høie, http://www.vibekehoie.no/ )