Jentedag 2020

Postet av Sandved Idrettslag den 7. Sep 2020

For en fantastisk kjekk lørdag!


Sandved IL inviterte til jentedag, og jentedag ble det i all mass. Over 140 jenter mellom 5-12 år var utpå gressbanen og kunstgressbanen vår. Det ble trening, lek, pølser og boller. Og selv om været gjerne kunne vært bedre, så var det full gang og masse smil og latter.


Dagen startet med felles oppvarming, og da ble det jo dansing til både fugledansen og BliMe dansen. Noen litt mer beskjedne enn andre, men mye bra danse-moves.

For de aller yngste så hadde de en god time med trening og kamper, før det ble pølser og boller. De litt eldre jentene, hadde to økter, før vi avsluttet med ny fellessamling og dans. Så kjekt å se at alle har det gøy.


Og ekstra kult....vi hadde kun kvinnelige trenere og instruktører. J13 og damelaget stilte opp, og samtidig så var vi så heldige å få med oss byens beste J17spillere fra Sandnes Ulf. 

De var trenere, motivatorere, trøstere, venner og enkelte ble brukt som klatrestativ. Alt på ungene sine premisser.


Klepp var på besøk med utviklingsskjef Preben Stangeland, og tre av spillerne. De gikk rundt å pratet med både trenere og spillere, og de var veldig imponert over arranmenetet. Det samme var NFF som var innom, og vi må jo si at det varmer med litt skryt :-)


Sandved IL har en fantastisk gjeng med engasjerte frivillige. Tonje Ophus og Lars Gunnar Ohma, sammen med resten av jentedagkomiteen, gjorde en fantastisk jobb med planlegge og gjennomføre dagen.


Vi må og rette en stor takk til Sparebanken Vest og Sandnes Bakeri, som har støttet oss til innkjøp av fotballdrakter og boller og pølsebrød. Det er slik hjelp, som gjør at vi kan lage slike arrangement gratis for alle.


Nå teller vi ned dager til neste års jentedag.....0 Kommentar

Oppstart for kullene 2015 og 2014

Postet av Sandved Idrettslag den 18. Aug 2020


Sandved IL inviterer foresatte til barn født 2014 og 2015 til foreldremøte i forbindelse med oppstart av fotball. Her vil det bli gitt informasjon fra klubbens sportslig utvalg og daglig leder, og mulighet for å melde barna på trening. Det vil og bli mulig for foresatte som ønkser å bidra rundt lagene, enten som trener, lagleder eller i en annen rolle, til å melde seg til tjeneste.


2015-kullet: Foreldremøte skal holdes i gymsalen på Sandved Skole mandag 24. august kl 19.00. Første trening er satt til tirsdag 1.september.


2014-kullet: Foreldremøte holdes i gymsalen på Sandved Skolemandag 24 august kl 20.00. Dette kullet startet opp i fjor, og er dermed igang med trening. Første trening for nye barn, blir tirsdag 25.august.


Så har du ei jente eller en gutt, som kan være interesert i å begynne på fotball, så er det bare å komme på møtet.


Gleder oss til å treffe dere.


NB: Sandnes kommune har stengt alle gymsaler for aktivitet. Vi må derfor komme tilbake med hvor vi skal ha foreldremøtet.


0 Kommentar

Jentelørdag - 5. September 2020

Postet av Sandved Idrettslag den 26. Jul 2020


Sandved IL håper å kunne gjenta suksessen fra 2019 da vi samlet 120 livlige jenter til en helt egen Jentelørdag. Arrangementet ble kåret til årets jenteaktivitet av NFF Rogaland.  Vi kjører på med mye av det samme som i 2019 men legger til litt krydder på toppen. Klarer vi å stikke av med tittelen årets jenteaktivitet i 2020 også?

Er du mellom 5 og 12 år, har tilknytning til Sandved bydel (gjelder også Julebygda) så er du hjertelig velkommen. Du trenger ikke være medlem i klubben, eller spilt fotball tidligere, absolutt alle er velkomne. For dere som allerede er i klubben! Ta kontakt med en venninne som ikke spiller og inviter henne med. Dette kommer til å bli veldig gøy.

Jentedagen er helt gratis. Klubben vil stå for all mat og drikke under lunsjen. I tillegg så vil alle deltakere få hver sin drakt ved registrering.

Vi kommer også til å få besøk fra Klepp Elite og  NFF Rogaland. Veiledere på selve dagen vil i hovedsak bli jenter og damer tilknyttet Sandved IL eller sammarbeidsklubber. 

Som deltaker må du ha med deg følgende; Godt humør, klær etter vær, leggskinn og drikkeflaske til øktene. 


Program:

0945 - Oppmøte og registrering

1000 - Første økt

1130 - Lunsj 

1230 - Andre økt starter for de eldste mens det blir avslutning for de yngste.

1400 - Avslutning for de eldste


Påmelding:

Vi ønsker påmelding så snart som mulig her, og senest 30. August.


Smittevern:

Sandved IL og Jentelørdag arrangementet følger gjeldende smittevernsregler gitt av NFF og FHI.


Hvis det kommer endringer eller ny relevant informasjon rundt arrangementet så vil dette bli publisert på sandved-il.no.


Lurer du på noe rundt arrangementet så kan du kontakte en av følgende;

Jone Vegard Thorsen - 414 02 313 - Jone.vegard@sandved-il.no

Tonje Alvestad Ophus - 997 97 902 - post@toppus.no

Lars Gunnar Ohma - 952 44 093 - laksen@ohma.in0 Kommentar

Vi teller ned til....

Postet av Sandved Idrettslag den 9. Jun 2020

I 2019 ble jentedagen på Sandved kåret til årets jenteaktivitet i NFF Rogland. Da er det bare å sette av dagen, for vi skal gjøre det igjen!
0 Kommentar

Sandved IL er 40 år!

Postet av Sandved Idrettslag den 27. Mai 2020


27. mai 1980…………. for nøyaktig 40 år siden, ble Sandved Idrettslag stiftet.

 

Sandved Skole tok i mange år, ansvar for etter-skole aktivitet i bydelen vår. I følge Stavanger Aftenblad sin artikkel i forbindelse med stiftelsen, så fantes det «knapt noen andre skole i distriktet, som har ett slikt tilbud etter skolen»

Med store og vel etablerte idrettslag i nabobydelene, som trakk til seg utøvere fra vår bydel, ble det tatt en initiativ til å starte eget idrettslag, Sandved IL.


Henry Henriksen, sammen med daværende rektor, Jarle Martinsen, var de to fremste initiativtakerne. Og på vinteren 1980, ble det sendt ut en orientering og interessemåler på skolen, og de inviterte foreldre til ett møte.Det ble ganske entydIg JA, og de fikk med seg flere ildsjeler til å være med i ett utvalg som skulle arbeide vider med planene for Sandved IL.

Sverre Sivertsen og Odd Gjesdal (fotball), Jan Tollefsen (friidrett), Klaus Augenstein (bordtennis) og Eirik Sandanger (sykkel) skulle utforme idrettslagets navn og formålsparagraf. De gikk dør til dør for å verve foreldre som ledere og instruktører og de skulle bestemme lagets farger.

 

27.mai ble idrettslaget stiftet, ca 100 små og store møtte opp og det hele ble feiret med gratis cola til alle.

Henry Henriksen ble klubbens styreformann.


Hovedstyret 1980-1981
Første rekke fra venstre: Odd Gjesdal, Henry Henriksen, Magnhils Vigesdal og Olav Skaatun
Andre rekke fra venstre: Thor Flikkerud, Tor Espedal, Bjørn Ørn, Jan Tollefsen, Eirik Sandanger og Rannveig Bærheim


Bordtennis, fotball, friidrett, orientering, skøyter, sykkel og volleyball, idrettene var mange den gang. I løpet av det første året, så var det faktisk over 400 medlemmer. Friidrett var størst, og fotball og volleyball kom hakk i hæl.

Allerede i første årsberetning, sak a), var Sandved-hallen nevn. Den fikk vi aldri, men vi fikk Sandneshallen, og den er ganske fin den og.

I 1981 ble og skolebanen utvidet, og flomlyset ble montert. Lekestadion bak skolen ble og ferdigstilt, og brukt av idrettslaget til trening. Tennisbaner stod og på agendaen, men disse ble det ikke noe av.

Sandved-dilten/trilten, var og ett arrangement som ble holdt årlig, hvor en kunne kjøpe seg medaljer og grønne Sandnes-gauker, når en hadde fullført.

 

I 1982 ble og Sandved-sporten utgitt for første gang. En ultra-lokal sportsavis/medlemsblad for Sandved IL. Første fremside var den nye fanen.

Fast stoff i avisen, var en presentasjon av noen av medlemmene, og det er jo den dag i dag, kjekk og koselig lesing. Håvard Hetland og Jane Wahl fikk gleden av å bli aviskjendiser for en dag.


Mye har skjedd siden den gang. Medlemskontigenten var på 25/50 kroner, mens budsjettet i 1982 var på kr 70.000, Tallene er litt større i dag.

Vi har fått en gressbane og to kunstgressbaner, begge to pga initativ og dugnad av våre medlemmer.

Medlemstallet har gått opp og antall idretter har gått ned.

VI fikk ny logo i fjor, og ny fane til 17.mai

Og i løpet av året, komme vi i gang med første byggetrinn, servicebygget vårt. Og nytt klubbhus og garderober står på agenda.

 

Uten initiativtaker og foregangsmann Henry Henriksen, som dessverre gikk bort så altfor tidlig, hadde muligens Sandved Idrettslag aldri blitt en realitet. Han var en hedersmann som har betydd utrolig mye for oppvekstvilkår og trygt miljø for barn og ungdom i Sandved bydel.

For sin innsats for Sandved Idrettslag ble han utnevnt som lagets første æresmedlem på 15-års jubileumsfest i 1995


Så er det bare å se frem til de neste 40årene, fortsatt med våre verdier som har ligget vårt hjerte nær siden oppstarten….

 

Trening, Trivsel og Trygghet


GRATULERER MED DAGEN TIL ALLE MED HJERTE FOR SANDVED IL.


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline