Årsavslutning barnefotballen

Postet av Sandved Idrettslag den 2. Des 2019

Lørdag 30.november ble fotballsesongen 2019 markert på den beste måten en kan feire en fantastisk sesong..... en hel dag i Sandneshallen.

Fra kl 9 om morgenen til kl 17 på ettermiddagen, i fire puljer, var 350 unger fra 5 til 12 år i full aktivitet i hallen. Høydehopp, erterposekasting, lengde, fotballbowling, fotballturnering og ikke minst kjøpe boller og brus i kiosken.

Og til slutt..... innsatspokal!

Det var utrolig kjekt å se så mange fotballunger, men og så mange foreldre, besteforeldre og søsken på tribunene. Det var mer folk på tribunen her, enn på OBOS-kamper med Sandnes Ulf.

Våre verdier; trening, trivsel og trygghet viste godt igjen i hallen.

Sandved-jenter på besøk hos eliteklubben Arna-Bjørnar

Postet av Sandved Idrettslag den 25. Nov 2019

Turene til Sør Cup har gitt mersmak, og Sandved J2008 fant derfor ut at det var en god idé å komme seg ut på tur igjen.

22. november reiste derfor 16 spillere og fire voksne til Bergen for å gjennomføre konseptet «treningsleir uten trening».

Vi var nemlig så heldige at ildsjeler i eliteserieklubben Arna-Bjørnar ordnet full pakke for oss. Det gjorde at vi fikk spille dobbelkamper mot to av regionens beste J2008-lag, Tertnes Superjenter og Olsvik Tornado. På hovedbanen i Arna Idrettspark, som også er banen der eliteserielaget spiller sine hjemmekamper.

I tillegg fikk alle jentene egen ball og t-skjorte i gave fra klubben.

Stor stas.

Vi fikk også tilbud om å overnatte i klubbhuset til Arna-Bjørnar, men valgte i stedet å sove på hotell i Bergen sentrum. Dermed fikk vi også med oss den tradisjonsrike Lysfesten, heretter bare omtalt som kaoset. I tillegg fikk vi sett Bryggen, Fisketorget, Torgallmenningen og trolig vært innom alle Kiwi-butikkene i Hordaland. Vi fikk også sett en telefonkiosk!

Mens vi kjørte landeveien fra Sandnes til Bergen, tok vi Fjordline hjem søndag. Her var det både bingo, quiz, fotball på storskjerm og danskebåt-disco. Tror de fleste fikk med seg at Sandved J2008 var om bord, ja.

Kjenner vi lagleder Silje riktig, er planlegging av neste tur allerede i gang.

Jentelørdag - 21. September

Postet av Sandved Idrettslag den 17. Aug 2019

Sandved IL ønsker alle jenter med tilknytning til Sandved bydel velkommen til en supergøy fotballdag på anlegget vårt. Ta med deg venninnene dine og bli med. Du trenger ikke være aktiv medlem for å være med, alle er invitert.

Hvem | Alle jenter mellom 5 og 13 år.

Hvor | Kunstgresset ved Sandneshallen

Når | Lørdag 21. September

Pris | Gratis

Hva må jeg ha med | Godt humør, klær etter vær, leggskinn og drikkeflaske.

Påmelding | Innen 13. September

Program:

0945 - Oppmøte

1000 - Første økt

1130 - Lunsj

1230 - Andre økt

1400 - Avslutning med felles lagbilde

Påmelding:

For å få en oversikt over hvor mange vi blir ønsker vi at dere melder dere på her så snart som mulig og senest 13. September

OPPSTART: Idrettskole og fotball for de minste

Postet av Sandved Idrettslag den 8. Aug 2019

Da er sommerferien over for de fleste av oss, skolestart er en god uke frem i tid, og høsten er ikke så langt unna.

I Sandved IL vil aktiviteten fortsette for fullt, noe som og betyr oppstart av nye fotballkull og ikke minst idrettskolen.

Idrettskolen:

Idrettskolen er ett all-idrett tilbud for førskolebarn, rettet mot 4-5åringene( 2014 og 2015 kullene).

Hver onsdag kl 17.00-18.00 vil det være aktiviteter inne i Sandneshallen. Våre aktivitetsleder har leker og øvelser som f.eks lengdehopp, fotball, innebandy, bjørnen-sover, stafett og mye mer. Til jul kommer julenissen på besøk, og til sommeren får alle barna en fortjent pokal/medalje.

Oppstart vil trolig bli første onsdag i september.

Pris: 700kr for ett skoleår.

Påmelding gjøres via linken nedenfor. Det er begrenset med plass, men foreløpig har vi fortsatt rom for å ta imot flere påmeldinger.

FOTBALL:

For barn født i 2013:

Vi ønsker å invitere til foreldremøte torsdag 22.august kl 20.00 på Sandved klubbhus, som ligger oppe ved Sandved Skole. For dette kullet er vi allerede igang, noen trenere er på plass, men med flere barn som kommer til, så trengs det enda flere som kan stille som trenere/lagleder/sosialkomite. Dette kullet trener onsdager på kunstgressbanen.

For barn født i 2014:

Vi har fått en stor etterspørsel etter fotball for førskolebarna, som ett tilbud i tillegg til idrettskolen. Vi inviterer derfor til foreldremøte torsdag 22.august kl 19.00 på Sandved klubbhus, hvor all nyttig informasjon vil bli gitt. Treningsoppstart vil bli tirsdag 27.august på gressløkka bak Sandneshallen, så det vil ikke krasje med idrettskolen for de som ønkser å gå på begge deler.

Også her trenger vi foresatte som har lyst å bidra som trenere og lagledere.

Sør Cup 2019

Postet av Sandved Idrettslag den 24. Jun 2019

I år er Sandved IL på Sør Cup med 10 lag, i årskullene 2006-2009, og i følge rapportene som vi har fått, så har de det super bra.

06/07-jentene spiller ungdomsturnering i Vågsbygd, der ene laget er klar for semifinale, mens det andre laget er klar for kvartfinale.

På Flekkerøy meldes det om fantastisk lagmoral, super laginnsats og barn som har det utrolig kjekt. Noen tap, noen seire, men viktigst av alt... gode opplevesler både på og utenfor banen.

Flere lag har vært på badeland, og dyreparken, så det skal vel ikke påstås at det er noe avslappingstur... ialleflal ikke for de voksne som er med :-)

Stå på videre gutter og jenter.