God gang på FFO

Postet av Sandved Idrettslag den 16. Feb 2021

Sandved IL sin fotballfritidsordning (FFO) kom litt sent igang i år, pga corona og de restriksjonene som fulgte med der.

Men når vi først startet opp, så var det med stor ståhei, vinter og sol, 5minusgrader og vindstille.

FFO'en har vokst i antall deltakere, noe som er utrolig kjekt. 1.klasse startet opp nå i januar, og sammen med 2.klasse og 4.klasse, har vi nå 40 unger som bruker FFO-tilbudet.

Vi har derimot plass til enda flere, ikke minst jenter og unger fra 3.trinn. Har ditt barn lyst å spille litt ekstra fotball og prøve ut vår fritidsordning, så ta kontakt med FFO leder, Bård Byrkjedal Berg på mail: bordy1403@gmail.com.

Årsmøte 2021

Postet av Sandved Idrettslag den 9. Feb 2021

Til medlemmene i Sandved IL

Innkalling til årsmøte i Sandved IL 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Sandved IL

Årsmøtet avholdes tirsdag16.mars kl 19.00. Slik corona-situasjonen er i dag, planlegges det ett digitalt årsmøte, og påmelding må derfor gjøres på forhånd via denne linken.

Påmelding:  https://forms.gle/s35MuJkPe3GNeJaE6

Skulle situasjonen endre seg, slika at det er mulig med ett fysist årsmøte, så vil vi komme tilbake til det.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes daglig leder eller styret senest 1.mars til jone.vegard@sandved-il.no eller silje.valskaar@tco.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside, http://sandved-il.no/p/44820/arsmotedokumenter. Dette vil og bli linket til på vår facebookside.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sandved IL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sandved IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan daglig leder kontaktes på tlf 41402313, eller mail jone.vegard@sandved-il.no

Velkommen til årsmøte!
styret

Ny a-lagstrener på plass

Postet av Sandved Idrettslag den 25. Jan 2021

Velkommen til Yngve Hagen, som har signert som a-lagstrener for Sandved IL sitt a-lag herrer.

Yngve er en 28år gammel kar, med lang fartstid som spiller fra Austrått og Ålgård, hvor han blant annet spillte i 2.divisjonsfotball. Han har spilt de fleste posisjoner på banen, og har mye erfaring å ta med seg inn i Sandved.

Som yngstebror i en fotballgal Hagen-famillie, så er Yngve nå klar for å ta på seg trenerjakken, og ta fatt i jobben som vår a-lagstrener. Det er ikke den enkleste tiden å komme inn i, i en periode hvor mye er uavklart pga pandemien. Vi er derimot sikre på at dette kommer til å bli veldig bra, og at vi kommer til å stå veldig sterkt rusta når seniorfotballen åpner igjen.

Ingve og Yngve med nye coachjakker

Coronarestriksjoner - januar

Postet av Sandved Idrettslag den 4. Jan 2021

Med bakgrunn i de siste restriksjonene som ble presentert i går, samt at barneskolene i Sandnes er på rødt nivå, har sportslig utvalg måtte sette noen restriksjoner i våre treninger fremover:

Treninger for årskullene 2015, 2014, 2013 og 2012 blir stoppet frem til 18.januar.

Årskullene 2011 og eldre, kan trene som planlagt, men det SKAL holdes minimum 1.meters avstand mellom spillere og spillere/trenere til enhver tid. Dette gjelder før, under og etter trening.

Treningsgruppene kan maks være 10 personer.

Fellestreninger i helgene og evt hospitering av spillere opp til eldre lag må også utgå de neste ukene, slik at vi har faste kohorter og ikke blander spillere fra forskjellige lag

Vi må begrense antall personer på banen til enhver tid, og da vi gjorde dette i sommer, hadde vi og gressbanen tilgjengelig. Nå har vi kun kunstgresset. Det betyr at vi vil måtte vurdere treningstidenen disse ukene. Dette kommer vi i såfall tilbake til.

Sandneshallen vil er stengt, så tilgang til garderober, toalett og utstyr vil ikke være mulig i denne perioden.

Har dere spørsmål rundt dette, så ta kontakt med oss i sportslig utvalg.

På vegne av Sportslig Utvalg

Ånen Amundsen - Leder Sportslig Utvalg

Styremedlem i Sandved IL?

Postet av Sandved Idrettslag den 18. Des 2020

Ønsker du å være med å utvikle Sandved IL?

Sandved IL søker nye styremedlemmer som skal velges inn i styret på Årsmøtet i 2021. Vi ser etter personer som har lyst å være med å videreutvikle klubben spesielt på markedsføring og sponsorarbeid, men også andre generelle roller er ledige. Du må være over 15år, men trenger ikke vite så mye om klubbledelse, opplæring vil bli gitt i form av lederkurs.

Har du lyst å være med eller kjenner du noen aktuelle kandidater, ring eller send sms til Tonje A. Ophus: 997 97 902