Fotball og aktivitetsskole i vinterferien

Postet av Sandved Idrettslag den 29. Jan 2020

AKTIVITETS/FOTBALLSKOLE I VINTERFERIEN

Sandved IL og Ganddal IL inviterer nok en gang til fotball/aktivitetsskole i vinterferien.

Vinterferiens fotball/aktivitetesskole vil finne sted hos Sandved IL og i Sandneshallen. I tillegg til fotball på kunstgresset, vil vi ha andre aktiviteter inne i hallen.

Barnepass vil foregå inne i hallen, og det vil da være mange aktiviteter de kan holde på med.

Hvor: Sandved IL og Sandneshallen

Når: 24-26 februar (mandag-onsdag)

Klokkeslett: Aktivitets/fotballskole fra 10.00 -14.00 alle dager. Barnepass fra 08.00-10.00 og 14.00-16.00

*Forbehold om minimum 6 påmeldte på barnepass.

For hvem?  Gutter og jenter født 2013-2008

Dette får alle:

• Sunt lunsjmåltid hver dag
  • Masse forskjellig aktiviteter – fotball, friidrett, innebandy, håndball med mer…

Priser:

• 3 dagers fotballskole:                                   800kr
  • 3 dagers fotballskole med barnepass :  1100kr

Det blir sendt ut faktura elektronisk i uken før fotballskolen

Ca en uke før fotballskolen vil det bli sendt ut informasjon om bl.a. grupper og hvordan dagsplanene blir.

Påmelding gjøres her innen 14. februar: https://forms.gle/EnJLB4EsdfUfqyzu5

Kompetanseheving - førstehjelp

Postet av Sandved Idrettslag den 24. Jan 2020

30kompresjon-2innblåsing

Ved hjelp av økonomisk støtte fra SR-Bank sitt gavefond, og NFF Rogaland, har klubben fått kjøpt inn hjertestarter, og holdt tordag kurs for trenere og ledere.

Her fikk vi opplæring i både førstehjelp, hjerte og lungeredning og til slutt bruk av hjertestarter.

Frie luftveier, stabilt sideleie, og 30 kompresjoner på 18 sekund, og to innblåsinger er noe av  det som en må huske på.

Og viktig å husek på, om hjertestarteren må brukes, så har den en innebygd stemme-veileder, som gir deg de innstruksjoner som en trenger.

Denne hjertestarteren vil bli montert slik den er tilgjengelig 24/7.

Praktisk trening... det var liv i alle:-)

Ingve og Eirik hjelper barne-Anna

Jentefotball i fokus - også i Sør Sudan

Postet av Sandved Idrettslag den 11. Des 2019

I en av verdens største flyktningleirer i Juba i Sør Sudan, er det fotball som gir ungene en snev av glede. Med provisoriske baller, drakter og baner, gjør barna det beste utav en ellers dårlig hverdag. Men når en ser utover "banene", så legger en merke til en ting; ingen jenter spiller fotball.

I denne leiren, er det ei vaskedame som har inderlig lyst å gjøre noe for jentene, og som alle vet.... det er ikke så langt fra Sør Sudan til Sandved. Via soldater som vokter leiren, får tidligere daglig leder i klubben, Jone Edland forespørsel om han kjenner noen som kan bidra.

Og når nåværende daglig leder fikk forespørsel om å bidre til ett jenteprosjekt i SørSudan, da var det bare å krype opp på loftet på klubbhuset og finne frem over 100 gamle, men alt for lite brukte, Sandved-drakter. Vi har vist vi kan ha jenteprosjekt i lokalmiljøet, så skal vi og gjøre det vi kan for disse jentne og.

Og hva er vel bedre å se, enn barn som ikler seg en Sandved-drakt. For en glede det er å kunne gi, og om ikke noe annet, gi disse jentene ett lite lysglimt i en ellers å fæl hverdag.

Årsavslutning barnefotballen

Postet av Sandved Idrettslag den 2. Des 2019

Lørdag 30.november ble fotballsesongen 2019 markert på den beste måten en kan feire en fantastisk sesong..... en hel dag i Sandneshallen.

Fra kl 9 om morgenen til kl 17 på ettermiddagen, i fire puljer, var 350 unger fra 5 til 12 år i full aktivitet i hallen. Høydehopp, erterposekasting, lengde, fotballbowling, fotballturnering og ikke minst kjøpe boller og brus i kiosken.

Og til slutt..... innsatspokal!

Det var utrolig kjekt å se så mange fotballunger, men og så mange foreldre, besteforeldre og søsken på tribunene. Det var mer folk på tribunen her, enn på OBOS-kamper med Sandnes Ulf.

Våre verdier; trening, trivsel og trygghet viste godt igjen i hallen.

Sandved-jenter på besøk hos eliteklubben Arna-Bjørnar

Postet av Sandved Idrettslag den 25. Nov 2019

Turene til Sør Cup har gitt mersmak, og Sandved J2008 fant derfor ut at det var en god idé å komme seg ut på tur igjen.

22. november reiste derfor 16 spillere og fire voksne til Bergen for å gjennomføre konseptet «treningsleir uten trening».

Vi var nemlig så heldige at ildsjeler i eliteserieklubben Arna-Bjørnar ordnet full pakke for oss. Det gjorde at vi fikk spille dobbelkamper mot to av regionens beste J2008-lag, Tertnes Superjenter og Olsvik Tornado. På hovedbanen i Arna Idrettspark, som også er banen der eliteserielaget spiller sine hjemmekamper.

I tillegg fikk alle jentene egen ball og t-skjorte i gave fra klubben.

Stor stas.

Vi fikk også tilbud om å overnatte i klubbhuset til Arna-Bjørnar, men valgte i stedet å sove på hotell i Bergen sentrum. Dermed fikk vi også med oss den tradisjonsrike Lysfesten, heretter bare omtalt som kaoset. I tillegg fikk vi sett Bryggen, Fisketorget, Torgallmenningen og trolig vært innom alle Kiwi-butikkene i Hordaland. Vi fikk også sett en telefonkiosk!

Mens vi kjørte landeveien fra Sandnes til Bergen, tok vi Fjordline hjem søndag. Her var det både bingo, quiz, fotball på storskjerm og danskebåt-disco. Tror de fleste fikk med seg at Sandved J2008 var om bord, ja.

Kjenner vi lagleder Silje riktig, er planlegging av neste tur allerede i gang.