Juleavslutning på idrettskolen

Postet av Sandved Idrettslag den 29. Nov 2018


Hver onsdag kl 17-18.00 samles over 40 barn i alderen 4-6år på idrettskolen til Sandved IL. 

De spiller fotball, håndball, leker "bjørnen sover", har stafetter, lengdehopp, innebandy, leker "bro bro brill" og hva enn de tre supre idrettskolelederne måtte legge opp av lek og øvelser


I går var siste trening før jul, og det måtte selvfølgelig markeres med storfint besøk. I år som i fjor, booka vi inn Julenissen, og han ankom med sekken på ryggen og i den var det maaange poser med noe godt i.


Ungene var storfornøyde, selv om flere av dem ikke forstod vitsen med å ha en klementin i posen, når det alikevel var snop i. Uansett, foreldrene var godt fornøyde med klementinen.


Idrettskolen starter igjen i midten av januar, dato vil bli informert om på facebook.

Vi har fortsatt noen ledige plasser, så har du ei jente/gutt født i 2013/14/15 som er interesert, så meld deres interesse her.



Petter i farta.... må gi alt når en løper stafett



Storfint besøk av julenissen



Trenersamling

Postet av Sandved Idrettslag den 16. Nov 2018

Sportslig utvalg inviterte i går til trenersamling i klubbhuset, og litt over 20 trenere møtte, fra lag i både barne og ungdomsavdelingen.

Tema for kvelden var en presentasjon av sportslig utvalg, og en runde rundt bordet der alle lag fikk presentert seg selv for å bli litt mer kjent.


Det gjøres mye godt arbeid blandt klubbens trenere, og denne kvelden ga mange gode erfaringsutvekslinger og diskusjoner, som forhåpentligvis gir våre unge håpefulle enda bedre og engasjerte trenere.