Styremedlem i Sandved IL?

Postet av Sandved Idrettslag den 18. Des 2020

 

Ønsker du å være med å utvikle Sandved IL?

Sandved IL søker nye styremedlemmer som skal velges inn i styret på Årsmøtet i 2021. Vi ser etter personer som har lyst å være med å videreutvikle klubben spesielt på markedsføring og sponsorarbeid, men også andre generelle roller er ledige. Du må være over 15år, men trenger ikke vite så mye om klubbledelse, opplæring vil bli gitt i form av lederkurs. 

 

Har du lyst å være med eller kjenner du noen aktuelle kandidater, ring eller send sms til Tonje A. Ophus: 997 97 902



Reflekslue til alle 1.klassingene på Sandved Skole

Postet av Sandved Idrettslag den 3. Des 2020


I dag var daglig leder på besøk på Sandved skole, og fikk være førjulsnisse hos 1.klassingene.

Men det  var ikke nisselue han hadde på hodet, nei det var en spesiallaget reflekslue med Sandved IL logo på.

Daglig leder på besøk hos 1.klasse

 


Sandved Skole har vært en foregangsskole i regionen for hjertesone og trygg skolevei, og Sandved IL ønsket med dette å bidra til en enda tryggere skolevei for 1.klassingene.

"Som ett stort idrettslag i bydelen, så har vi ett stort ansvar for barna på Sandved. De siste årene har vi fått noen veldig store kull inn i barnefotballen. Over halvparten av årets 1.klassingene på Sandved skole, spiller faktisk fotball, noe som er helt rått.

Vi er nå inne i den mørkeste tiden av året. Og med alle restriksjoner som er rundt covid 19, så skal iallefall vi lyse opp dagen litt for 1.klassingene på skolen", sier daglig leder i Sandved IL.


Lua viser godt igjen i mørkeLua viser veldig godt igjen i mørket

 

Har du og lyst på en slik kul Sandved lue, eller ønsker å gi en slik i julepresang, så kan den bestilles  her.   https://forms.gle/639BUfG3s8qJBTtQ8


Og så er det bare å huske at vi voksne er like vanskelige å se i mørket som de små, så her er det bare å gjøre som daglig leder i Sandved IL.... kjøp deg en reflekslue!



Ledig stilling som A-lags trener

Postet av Sandved Idrettslag den 2. Des 2020


Sandved IL søker trener til sitt senior-herrelag i 5 divisjon

 

Vi søker etter trener(e) til å ta over vårt seniorlag fra sesongen 2021.


Laget har de siste to årene (2018 og 2019) hatt en god tropp med spillere, og kjempet i toppen av sin pulje. Til tross for alle restriksjonene under corona, så er det enda en god stamme igjen av troppen. Laget har ett godt støtteapparat som legger alt til rette for både trenere og spillere.

I tillegg har vi en fantastisk bra rekrutering hvor både juniorlag og G16lag har over 30 spillere, så her er det ett godt grunnlag for ett seniorlag med både unge og etablerte spillere.

Det legges opp til samarbeid med juniorlaget, og a-lagstrenere vil sammen med klubbens trenerveileder og juniortrenere, ha en tett dialog for å kunne fylle på a-lagstroppen med ungt pågangsmot i tillegg til den etablerte stammen som er der i dag.

Lønn etter avtale


Dersom du er interessert eller har spørsmål rundt trenerstillingen eller Sandved IL, ta gjerne kontakt med daglig leder; Jone Vegard Thorsen, tlf 41 40 23 13

 

Søknad sendes til:  jone.vegard@sandved-il.no