Postet av A-lag Herrer den 18. Apr 2018

5. divisjon avd.01 fotball, menn 16.04.2018

Sandved 3 (2)

Klepp 2 1 (1)

Mål: 1-0 Lung Tum (12 str.), 1-1 Klepp 2 (18 str.), 2-1 Simen Stokka (38) , 3-1 Lung Tum (71)

Tilskuere: Ca. 30

Banens beste: Simen Høyvik (Sandved)

Sandveds lag: Bård Byrkjedal Berg - Inge Knutsen (Nedim Mujic fra 15) - Jon Endre Mjøs - Pawel Kwasniewski - Alexander Aga - Ørjan Hadland (Daniel Friestad fra 85) - Lung Tum (kap) - Simen Stokka (Christoffer Salte fra 65) - Adam Kwasniewski (Renzo Silva fra 85) - Asbjørn Skjæveland - Simen Høyvik

INNSENDT REFERAT: Etter Sandveds serieåpningen mot Vigrestad var det er lag med selvtillit som møtte Klepp 2 på Klepp Stadion mandags kveld. Sandved stilte ganske likt lagt som forrige kamp, mens Klepp 2 stilte med en del jr. spillere ispedd noen spillere fra A-lags troppen.

Kampen begynte jevnt, uten nevneverdige sjangser. Etter 12 minutter kom Sandved seg fri på venstre kant, og ballen ble spilt inn til en Simen Høyvik på løp. Han kom seg foran en av Klepps forsvarsspillere og ble felt. Straffen satte Lung Tum sikkert til side for keeper.

Noen minutter senere er det Klepp 2 sin tur å score. Ballen ble spilt i bakrom på Sandveds forsvarsrekke som ikke fulgte med i timen. Klepp spilleren ble felt, og straffe ble tildelt Klepp 2. Ballen satte Klepp 2 sikkert i mål og lagene var like langt etter 18 minutter.

Spillet fikk aldri satt seg for noen av lagene, og det skulle en dødball til for å endre på stillingen. Igjen var det kombinasjoner ute på venstresiden som førte til at Sandved fikk frispark 20 meter fra mål. Ballen satte Simen Stokka utagbart for keepere opp i krysset. Sandved ledet 2-1, en stilling som stod seg til pause.

Andre omgang startet som første, med mye balltrilling og lite sjangser. Sandved har en sjangse ved Asbjørn Skjæveland som er alene med keeper, mens
Klepp 2 er farlige på dødballer, der de har en ball i tverligger. Etter 70 spilte minutter ruller Sandved opp og Simen Høyvik blir spilt alene med keeper, men blir felt. Straffe til Sandved, som Lung Tum etter 2 forsøk setter i mål. 3-1 til Sandved, en stilling som stod seg til slutt.

Sandved har fått en god åpning på sesongen, med 6 poeng på de 2 første kampene. Sandvedtrener Rolf Eikeskog sa seg fornøyd med 3 poeng på en dag der ikke alt fungerte optimalt.