Servicebygg - byggestart!

Postet av Sandved Idrettslag den 3. Mai 2021

Endelig! Da er det bare dager igjen til Kolnes Maskin skal begynne med gravearbeidet til vårt nye servicebygg/klubbhus.

Torsdag 6.mai (alternativt mandag 10.mai) kommer gravemaskinene på plass, og vi starter med å grave grøfter til alt av rør og ledninger som må på plass. Så går det i ett, frem mot sommeren. Når vi reiser på ferie, skal første etasje være reist og tett, slik at tømmerarbeid kan begynne etter ferien. Så satser vi på at vi skal kunne servere julegrøt i desember.

Dette blir bra!

Det har vært en lang prosess med planlegging, søknader, dispensasjoner og alt som må gjøres for å få realisert dette bygget. Vi er avhengige av å gjøre mest mulig av prosjekteringen selv, da vi på den måten sparer mye penger. Her har Njål Erland, Svein Lima og Geir Nordnes gjort en fantastisk jobb i prosjektgruppa, hvor daglig leder og er med.

Arkitekt Hans Olav Hansen i Studio HOH, har vært en super sparringpartner, tegnet, justert og korrigert skisser og teninger alt etter hvilke behov som har dukket opp. Nå er bygget klart til å realiseres.

En førsteetasje med utstyrsrom, lager og ikke minst en kiosk. Når den skal i drift, så trengs det ildsjeler som vil være med å drifte den. Og ikke minst... det blir toalett tilgjengelig, slik en slipper å løpe inn i Sandneshallen.

Det vil og komme en garasje, som blir "soveplass" for traktoren vår.

I hovedetasjen får vi møterom og ett 90kvm stort forsamlingsrom samt en kjøkkenkrok. Her håper vi det skal bli mye aktivitet både på ettermiddag/kvelder, men og i helgene.

I forbindelse med graving og bygging, så vil klubb og entreprenører sikre området, og passe på at banen fortsatt er en trygg plass å være. Vi vet derimot at gravemaskiner og arbeidsplasser tiltrekker seg oppmerksomhet, så håper og at alle kan være litt obs på det som skjer fremover.

Vi gleder oss!

Tine fotballskole i juni og august

Postet av Sandved Idrettslag den 26. Apr 2021

Det er med stor glede at vi kan invitere til Tine Fotballskole i både juni og august.

Stor suksess i fjor, og da skal vi gjennta det.

Meld dere på her:

21-25. juni - https://forms.gle/1MviGJXk6gMaA8Cz8

(påmeldingsfrist 13.juni)

9-13. august - https://forms.gle/UX2Jvrfbe3F8cB1F6

(påmeldingsfrist 31.juli)

For mer info, så kan lese dette.

God gang på FFO

Postet av Sandved Idrettslag den 16. Feb 2021

Sandved IL sin fotballfritidsordning (FFO) kom litt sent igang i år, pga corona og de restriksjonene som fulgte med der.

Men når vi først startet opp, så var det med stor ståhei, vinter og sol, 5minusgrader og vindstille.

FFO'en har vokst i antall deltakere, noe som er utrolig kjekt. 1.klasse startet opp nå i januar, og sammen med 2.klasse og 4.klasse, har vi nå 40 unger som bruker FFO-tilbudet.

Vi har derimot plass til enda flere, ikke minst jenter og unger fra 3.trinn. Har ditt barn lyst å spille litt ekstra fotball og prøve ut vår fritidsordning, så ta kontakt med FFO leder, Bård Byrkjedal Berg på mail: bordy1403@gmail.com.

Årsmøte 2021

Postet av Sandved Idrettslag den 9. Feb 2021

Til medlemmene i Sandved IL

Innkalling til årsmøte i Sandved IL 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Sandved IL

Årsmøtet avholdes tirsdag16.mars kl 19.00. Slik corona-situasjonen er i dag, planlegges det ett digitalt årsmøte, og påmelding må derfor gjøres på forhånd via denne linken.

Påmelding:  https://forms.gle/s35MuJkPe3GNeJaE6

Skulle situasjonen endre seg, slika at det er mulig med ett fysist årsmøte, så vil vi komme tilbake til det.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes daglig leder eller styret senest 1.mars til jone.vegard@sandved-il.no eller silje.valskaar@tco.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside, http://sandved-il.no/p/44820/arsmotedokumenter. Dette vil og bli linket til på vår facebookside.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sandved IL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sandved IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan daglig leder kontaktes på tlf 41402313, eller mail jone.vegard@sandved-il.no

Velkommen til årsmøte!
styret

Ny a-lagstrener på plass

Postet av Sandved Idrettslag den 25. Jan 2021

Velkommen til Yngve Hagen, som har signert som a-lagstrener for Sandved IL sitt a-lag herrer.

Yngve er en 28år gammel kar, med lang fartstid som spiller fra Austrått og Ålgård, hvor han blant annet spillte i 2.divisjonsfotball. Han har spilt de fleste posisjoner på banen, og har mye erfaring å ta med seg inn i Sandved.

Som yngstebror i en fotballgal Hagen-famillie, så er Yngve nå klar for å ta på seg trenerjakken, og ta fatt i jobben som vår a-lagstrener. Det er ikke den enkleste tiden å komme inn i, i en periode hvor mye er uavklart pga pandemien. Vi er derimot sikre på at dette kommer til å bli veldig bra, og at vi kommer til å stå veldig sterkt rusta når seniorfotballen åpner igjen.

Ingve og Yngve med nye coachjakker