Bytte-hylle for fotballsko!

Postet av Sandved Idrettslag den 12. Mai 2022

Da har vi endelig fått opp en skikkelig "bytte-hylle" for fotballsko, i utstyrsrommet vårt.

Har du fotballsko som du er vokst ifra, eller som du ikke bruker lenger, men som fortsatt er i god stand... la noen andre få dem, sett skoene fra deg i byttehylla vår!

Og trenger du nye sko, men ikke absolutt må ha sko som kommer rett fra butikk? Se her om du finner noen som passer her.

Utsyrsommet står vanligvis åpen når ditt lag trener, så stikk hodet inn døra, sett fra deg noen fotballsko du ikke trenger lenger, eller prøv noen av de som står der allerede.

Det koster ingenting!!

Tine fotballskole i juni og august

Postet av Sandved Idrettslag den 9. Mai 2022

Da er påmelding for begge fotballskolene i sommer åpnet.

Vi fortsetter med det samme gode samarbeidet med Tine Fotballskole som tidligere.

For påmelding 27.juni - 1.juli, gå inn på denne linken: https://club.spond.com/landing/courses/sandved/8767314C2FDA4E6D92443055E6617200

For påmelding 8.august til 12.august, gå inn på denne linken: https://club.spond.com/landing/courses/sandved/D8DCA37FC14E42D09FF6716BEBCCA94A

Årsmøte - innkallelse

Postet av Sandved Idrettslag den 10. Feb 2022

Til medlemmene i Sandved IL

Innkalling til årsmøte i Sandved IL 2022

Styret innkaller herved til årsmøte i Sandved IL

Årsmøtet avholdes onsdag16.mars kl 19.00, i det nye klubbhuset vårt.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret 1.mars til bot@veni.no, eller daglig leder på jone.vegard@sandved-il.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside, http://sandved-il.no/p/44820/arsmotedokumenter. Dette vil og bli linket til på vår facebookside.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sandved IL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sandved IL.  Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan daglig leder kontaktes på tlf 41402313, eller mail jone.vegard@sandved-il.no

Velkommen til årsmøte!
styret

Sandvedgutter vender tilbake

Postet av Sandved Idrettslag den 1. Feb 2022

To Sandved-gutter og en Haugesunder har signert for Sandved IL.

Marcus Asbjørnsen og Hallvard Starheim, begge med fortid i barne- og ungdomsfotballen her på Sandved, har de siste årene spilt i Lura IL. Nå bytter de ut en grønn drakt, med en annen.  Alltid kjekt når spillere vender hjem igjen til moderklubben.

I tillegg har Øysten Nesse tatt båten fra Haugalandet, der han sist spilte for Falkeid. Tidligere har han spilt både senior og ungdomsfotball i Haugar.

Med disse signeringen, så begynner troppen å se meget bra ut. I går hadde A-laget internkamp, og det var faktisk behov for innbyttere. I januar! Så mange spillere har vi ikke hatt på januartreninger på det vi kan huske.

Lørdag er det tid for årets første treningskamp, borte mot Klepp. Dette blir en spennende sesong.

Vi søker trener til vårt jenter 14 lag

Postet av Sandved Idrettslag den 14. Jan 2022

TRENER TIL JENTER-14 SØKES

Sandved IL søker etter en ny trener for vårt J14-lag.

Laget er ett samarbeidslag mellom Sandved IL og Sandnes Ulf, og troppen teller hele 32 spillere. De skal i år, som i fjor, stille med to lag, og i den forbindelse trenger vi en ekstra trener til trenerteamet.

Teamet rundt laget består av to trenere, og to lagledere. Nå ønsker vi å styrke dette trenerteamet med enda en trener, og oppfordrer kvinner til å søke.

Du må være 17 år eller eldre, ha fotballkunnskaper og helst ha spilt aktivt selv eller ha trenererfaring.

Har du ikke trenerkurs, så dekker vi det. Vervet honoreres etter avtale.

Send en kort søknad til : jone.vegard@sandved-il.no