Oppstart fotball 2016-kullet og 2015-kullet

Postet av Sandved Idrettslag den 14. Jun 2021


Etter sommerferien er vi klare med fotball-oppstart for  2016-årskull.

I tillegg blir det ny rekturtering for 2015- kullet, som har holdt på en sesong nå.


For barn født 2016: 

Har du lyst til å være med å spille fotball i Sandved IL, gutter og jenter, så er du hjertelig velkommen til å begynne. Første trening er tirsdag 31.august kl 17.00 på kunstgresset ved Sandneshallen. Er det nok jenter, blir det eget jentelag fra dag en.

I forkant inviterer vi foreldre/foresatte til foreldremøte mandag 23. august kl. 19.00 på Sandved IL sitt klubbhus.  Her vil de få informasjon om det de trenger. Har du noen hjemme som kan tenke seg til å være med som trener/lagleder/sosial komite, så kan de skrive seg på liste her på foreldremøte.

Meld dere på via QR koder under, slik at vi vet hvem som kommer.For barn født 2015

Har du lyst til å være med å spille fotball i Sandved IL, gutter og jenter, så er du hjertelig velkommen til å begynne. Første trening er:

Mandag 30.august kl. 17.30  for guttene 

og på 

onsdag 25.august kl. 17.00 for jentene

Begge treninger på kunstgresset ved Sandneshallen


Vi inviterer foreldre/foresatte til foreldremøte mandag 23. august kl. 20.00 på Sandved IL sitt klubbhus. Her vil de få informasjon om det de trenger. Har du noen hjemme som kan tenke seg til å være med som trener/lagleder/sosial komite, så kan de skrive seg på liste her på foreldremøte. Meld der på via QR under her:


                                                                                     

Har du noen spørsmål, så bare ta kontakt!

Håper vi ser så mange som mulig.

Sportslig hilsen fra

Sportslig utvalg v/Stian Slotterøy tlf: 90651915 og Tonje A Ophus tlf: 99797902

Sandved IL

epost: saslotteroy@gmail.com


0 Kommentar

Servicebygg - byggestart!

Postet av Sandved Idrettslag den 3. Mai 2021


Endelig! Da er det bare dager igjen til Kolnes Maskin skal begynne med gravearbeidet til vårt nye servicebygg/klubbhus.

Torsdag 6.mai (alternativt mandag 10.mai) kommer gravemaskinene på plass, og vi starter med å grave grøfter til alt av rør og ledninger som må på plass. Så går det i ett, frem mot sommeren. Når vi reiser på ferie, skal første etasje være reist og tett, slik at tømmerarbeid kan begynne etter ferien. Så satser vi på at vi skal kunne servere julegrøt i desember.

Dette blir bra!


Det har vært en lang prosess med planlegging, søknader, dispensasjoner og alt som må gjøres for å få realisert dette bygget. Vi er avhengige av å gjøre mest mulig av prosjekteringen selv, da vi på den måten sparer mye penger. Her har Njål Erland, Svein Lima og Geir Nordnes gjort en fantastisk jobb i prosjektgruppa, hvor daglig leder og er med.


Arkitekt Hans Olav Hansen i Studio HOH, har vært en super sparringpartner, tegnet, justert og korrigert skisser og teninger alt etter hvilke behov som har dukket opp. Nå er bygget klart til å realiseres.

En førsteetasje med utstyrsrom, lager og ikke minst en kiosk. Når den skal i drift, så trengs det ildsjeler som vil være med å drifte den. Og ikke minst... det blir toalett tilgjengelig, slik en slipper å løpe inn i Sandneshallen.

Det vil og komme en garasje, som blir "soveplass" for traktoren vår.

I hovedetasjen får vi møterom og ett 90kvm stort forsamlingsrom samt en kjøkkenkrok. Her håper vi det skal bli mye aktivitet både på ettermiddag/kvelder, men og i helgene.


I forbindelse med graving og bygging, så vil klubb og entreprenører sikre området, og passe på at banen fortsatt er en trygg plass å være. Vi vet derimot at gravemaskiner og arbeidsplasser tiltrekker seg oppmerksomhet, så håper og at alle kan være litt obs på det som skjer fremover.


Vi gleder oss!0 Kommentar

Tine fotballskole i juni og august

Postet av Sandved Idrettslag den 26. Apr 2021


1.juni: Desverre ingen ledige plasser på fotballskolen

-------

Det er med stor glede at vi kan invitere til Tine Fotballskole i både juni og august.


Stor suksess i fjor, og da skal vi gjennta det.


Meld dere på her:

21-25. juni - https://forms.gle/1MviGJXk6gMaA8Cz89-13. august - https://forms.gle/UX2Jvrfbe3F8cB1F6For mer info, så kan lese dette.0 Kommentar

God gang på FFO

Postet av Sandved Idrettslag den 16. Feb 2021

Sandved IL sin fotballfritidsordning (FFO) kom litt sent igang i år, pga corona og de restriksjonene som fulgte med der.


Men når vi først startet opp, så var det med stor ståhei, vinter og sol, 5minusgrader og vindstille.

FFO'en har vokst i antall deltakere, noe som er utrolig kjekt. 1.klasse startet opp nå i januar, og sammen med 2.klasse og 4.klasse, har vi nå 40 unger som bruker FFO-tilbudet.


Vi har derimot plass til enda flere, ikke minst jenter og unger fra 3.trinn. Har ditt barn lyst å spille litt ekstra fotball og prøve ut vår fritidsordning, så ta kontakt med FFO leder, Bård Byrkjedal Berg på mail: bordy1403@gmail.com.0 Kommentar

Årsmøte 2021

Postet av Sandved Idrettslag den 9. Feb 2021


Til medlemmene i Sandved IL

Innkalling til årsmøte i Sandved IL 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Sandved IL

Årsmøtet avholdes tirsdag16.mars kl 19.00. Slik corona-situasjonen er i dag, planlegges det ett digitalt årsmøte, og påmelding må derfor gjøres på forhånd via denne linken.


Påmelding:  https://forms.gle/s35MuJkPe3GNeJaE6


Skulle situasjonen endre seg, slika at det er mulig med ett fysist årsmøte, så vil vi komme tilbake til det.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes daglig leder eller styret senest 1.mars til jone.vegard@sandved-il.no eller silje.valskaar@tco.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside, http://sandved-il.no/p/44820/arsmotedokumenter. Dette vil og bli linket til på vår facebookside.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sandved IL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sandved IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan daglig leder kontaktes på tlf 41402313, eller mail jone.vegard@sandved-il.no

Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen
styret   

 0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline