Ny a-lagstrener på plass

Postet av Sandved Idrettslag den 25. Jan 2021


Velkommen til Yngve Hagen, som har signert som a-lagstrener for Sandved IL sitt a-lag herrer.


Yngve er en 28år gammel kar, med lang fartstid som spiller fra Austrått og Ålgård, hvor han blant annet spillte i 2.divisjonsfotball. Han har spilt de fleste posisjoner på banen, og har mye erfaring å ta med seg inn i Sandved.

Som yngstebror i en fotballgal Hagen-famillie, så er Yngve nå klar for å ta på seg trenerjakken, og ta fatt i jobben som vår a-lagstrener. Det er ikke den enkleste tiden å komme inn i, i en periode hvor mye er uavklart pga pandemien. Vi er derimot sikre på at dette kommer til å bli veldig bra, og at vi kommer til å stå veldig sterkt rusta når seniorfotballen åpner igjen.


Ingve og Yngve med nye coachjakker

 0 Kommentar

Coronarestriksjoner - januar

Postet av Sandved Idrettslag den 4. Jan 2021Med bakgrunn i de siste restriksjonene som ble presentert i går, samt at barneskolene i Sandnes er på rødt nivå, har sportslig utvalg måtte sette noen restriksjoner i våre treninger fremover: 


Treninger for årskullene 2015, 2014, 2013 og 2012 blir stoppet frem til 18.januar. 


Årskullene 2011 og eldre, kan trene som planlagt, men det SKAL holdes minimum 1.meters avstand mellom spillere og spillere/trenere til enhver tid. Dette gjelder før, under og etter trening. 


Treningsgruppene kan maks være 10 personer.


Fellestreninger i helgene og evt hospitering av spillere opp til eldre lag må også utgå de neste ukene, slik at vi har faste kohorter og ikke blander spillere fra forskjellige lag


Vi må begrense antall personer på banen til enhver tid, og da vi gjorde dette i sommer, hadde vi og gressbanen tilgjengelig. Nå har vi kun kunstgresset. Det betyr at vi vil måtte vurdere treningstidenen disse ukene. Dette kommer vi i såfall tilbake til. 


Sandneshallen vil er stengt, så tilgang til garderober, toalett og utstyr vil ikke være mulig i denne perioden.


Har dere spørsmål rundt dette, så ta kontakt med oss i sportslig utvalg. 


På vegne av Sportslig Utvalg 

Ånen Amundsen - Leder Sportslig Utvalg 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline