God gang på FFO

Postet av Sandved Idrettslag den 16. Feb 2021

Sandved IL sin fotballfritidsordning (FFO) kom litt sent igang i år, pga corona og de restriksjonene som fulgte med der.


Men når vi først startet opp, så var det med stor ståhei, vinter og sol, 5minusgrader og vindstille.

FFO'en har vokst i antall deltakere, noe som er utrolig kjekt. 1.klasse startet opp nå i januar, og sammen med 2.klasse og 4.klasse, har vi nå 40 unger som bruker FFO-tilbudet.


Vi har derimot plass til enda flere, ikke minst jenter og unger fra 3.trinn. Har ditt barn lyst å spille litt ekstra fotball og prøve ut vår fritidsordning, så ta kontakt med FFO leder, Bård Byrkjedal Berg på mail: bordy1403@gmail.com.




Årsmøte 2021

Postet av Sandved Idrettslag den 9. Feb 2021


Til medlemmene i Sandved IL

Innkalling til årsmøte i Sandved IL 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Sandved IL

Årsmøtet avholdes tirsdag16.mars kl 19.00. Slik corona-situasjonen er i dag, planlegges det ett digitalt årsmøte, og påmelding må derfor gjøres på forhånd via denne linken.


Påmelding:  https://forms.gle/s35MuJkPe3GNeJaE6


Skulle situasjonen endre seg, slika at det er mulig med ett fysist årsmøte, så vil vi komme tilbake til det.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes daglig leder eller styret senest 1.mars til jone.vegard@sandved-il.no eller silje.valskaar@tco.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside, http://sandved-il.no/p/44820/arsmotedokumenter. Dette vil og bli linket til på vår facebookside.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sandved IL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sandved IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan daglig leder kontaktes på tlf 41402313, eller mail jone.vegard@sandved-il.no

Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen
styret