Årsmøte - innkallelse

Postet av Sandved Idrettslag den 10. Feb 2022


Til medlemmene i Sandved IL

Innkalling til årsmøte i Sandved IL 2022

Styret innkaller herved til årsmøte i Sandved IL

Årsmøtet avholdes onsdag16.mars kl 19.00, i det nye klubbhuset vårt.


Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret 1.mars til bot@veni.no, eller daglig leder på jone.vegard@sandved-il.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside, http://sandved-il.no/p/44820/arsmotedokumenter. Dette vil og bli linket til på vår facebookside.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sandved IL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sandved IL.  Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan daglig leder kontaktes på tlf 41402313, eller mail jone.vegard@sandved-il.no

Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen
styret   

Sandvedgutter vender tilbake

Postet av Sandved Idrettslag den 1. Feb 2022

To Sandved-gutter og en Haugesunder har signert for Sandved IL.

Marcus Asbjørnsen og Hallvard Starheim, begge med fortid i barne- og ungdomsfotballen her på Sandved, har de siste årene spilt i Lura IL. Nå bytter de ut en grønn drakt, med en annen.  Alltid kjekt når spillere vender hjem igjen til moderklubben.


I tillegg har Øysten Nesse tatt båten fra Haugalandet, der han sist spilte for Falkeid. Tidligere har han spilt både senior og ungdomsfotball i Haugar.


Med disse signeringen, så begynner troppen å se meget bra ut. I går hadde A-laget internkamp, og det var faktisk behov for innbyttere. I januar! Så mange spillere har vi ikke hatt på januartreninger på det vi kan huske.


Lørdag er det tid for årets første treningskamp, borte mot Klepp. Dette blir en spennende sesong.