Avslutning på idrettskolen

Postet av Sandved Idrettslag den 24. Mai 2018

Da var sesongen over for idrettskolen. Nå er det snart sommerferie, og flere av barna skal bli skolebarn til høsten.


Christer Idland og Asle Hvidsten har ledet oppimot 60 barn hver onsdag, til lek og aktivitet i Sandneshallen. Barna har spilt fotball, hoppa på tjukkas, hatt tikken, stafett, innebandy, hauk og due, lengdehopp og mange flere aktiviteter. Målet til idrettskolen er at barna skal ha det gøy, og få kjennskap til flere typer aktiviteter og ikke minst.... brenne av litt energi.

Asle og Christer gir seg som ledere, og Sandved IL takker for innsatsen.


Vi håper å starte opp igjen i september, men da trenger vi nye og flere ledere. Vi ønsker at det er 5-6 foreldre som kan ta på seg det ansvaret å gi barna denne treningsøkta som de liker så godt. I år har vi vært veldig sårbare når det kun har vært to ledere, og derfor skulle vi hatt noen ekstra med fra høsten.

Har du lyst å ta i ett tak, og legge til rette for at barna skal få en god idrettskole? Da er det bare å ta kontakt.

Drakter til Bosnia

Postet av Sandved Idrettslag den 22. Mai 2018

Sandved IL har  de siste årene skiftet fra hvite drakter til grønne. Dette har gjort at vi har hatt mange drakter til overs, som vi ønsket å gjøre noe fornuftig med.I beste uego ånd, så sendte vi fotballdrakter og t-skjorter som tidligere var brukt av idrettskolen, til Bosnia, i håp om at fine drakter, kunne bli brukt videre.


Fotballdommer Nedzad Munjic og Jablan foreningen fikk med seg nærmere 300 drakter og T-skjorter, som nå blir brukt i  Ofk Vozuca, FK Rijeka og fotballskolen Valter -Sarajevo. Kjekt at vår overflod kan brukes videre av andre.


Levert av IdrettenOnline