Sør Cup 2018

Postet av Sandved Idrettslag den 23. Jun 2018

Sandved reiser i år til Flekkerøy og Sør Cup med gutter 2008, samt jenter 2008 og 2007. Her er oppdatering fra lagenene når vi får inn det.


J2007:

På turneringens første dag har de spilt tre kamper. Med to seirer mot Hinna og en massiv 7-1 seier mot Haugar har det sportslige vært i god Sandved stil.

Det har i tillegg vært tid til både badeland, litt teambuilding, pizza på Peppes Pizza og Cup Show i Kristiansand. I følge rapportene, så har de det knallbra.

J2007 fortsatte godspillet videre i turneringen, gode prestasjoner og viktigst av alt, en super sosiale tur, i 25-sørlandsgrader. Perfekt start på sommerferien.


G2008:

Flott start på turneringen. 4 kamper, to seire og to tap. God innsats av alle gutta i det fine sørlandsværet. Gutta tok turen til Dolly Dimples, så litt fotball på storskjem og var på cup-showet i Kristiansand sentrum.


På dag to har finspillet fortsatt, og flotte scoringer har det blitt. Det har blitt bading og klatring i klatrevegg. Rykter går og om krabbefangst.


J2008:
18 jenter fra J2008 brukte første helgen i sommerferien på Sør Cup på Flekkerøya.

Det ble en ubetinget suksess. 

Totalt spilte de tre lagene 14 kamper fordelt over tre dager. Vi møtte gamle kjenninger som Havdur, Ganddal og Hinna, men fikk også anledning til å spille mot «nye» lag, som for eksempel Fløy og Donn. Noen seirer, noen tap og noen uavgjort, så jentene og trenerne fikk kjent på hele følelsesregisteret.   

I tillegg til lange dager på arenaen, fikk vi også med oss konsert på Torget i Kristiansand, bading og bananbåt ved Skjærgårdsheimen og diskotek. 

Takk til alle som bidro til å gjøre dette til en opplevelse for jentene. De gleder seg allerede til neste år


3ér vant til Sandved IL

Postet av Sandved Idrettslag den 18. Jun 2018Før denne sesongen endret NFF Rogaland reglene for 7åringene. De skal nå spille 3ér fotball med vant.... og det hadde jo ikke vi.
Det er en dyr investering, men i Sandved IL har vi fantastiske støttespillere med oss, som gjør at vi kan investere i utstyr og legge til rette for barna våre.

Vi fikk en stor pengegave fra Sparebanken Vest, hvor vi har brukt deler av pengene til å kjøpe to 3èr vant. Så har vi store planer om andre ting som resten av pengene kan settes av til. Vi får se hva tiden vil bringe.

Sandved IL har i tillegg fått pengestøtte fra Sandved Bydelsutvalg, Gand Y´men og Lyse Spirer, som har gitt oss mulighten til å kjøpe ett tredje vant, som gjør at våre minste lag nå har muligheten til å arrangere småturneringer på Sandved. Jeg er sikker på at dette kommer til å bli fantastisk bra.

Og som dere ser av bildet under, Daniel inspiserer all mulig reklameplass på disse banene. Har du ett firma som ønsker å profilere seg på en av disse banene, så er det bare å ta kontakt med daglig leder.Dommerkurs

Postet av Sandved Idrettslag den 8. Jun 2018

Sandved IL er avhengige av å ha ungdommer som kan dømme i barnefotballen, og da var det gledelig å se at 26 gutter og jenter mellom 12-14år stilt til kurs som klubbdommer.

Her fikk vi innføring i regler for 5'er, 7'er og 9'er fotball, diskusjoner om hands og offside, og veiledning til hva som er oppgavene til en dommer i barnefotballen.

Det å være dommer kan være en tøff oppgave. En må ta avgjørelser som ikke alle er enige i, en må være veileder for spillerne, og en kan være utsatt for tøffe komentarer fra litt vel engasjerte foreldre og trenere på sidelinjen. Men det er og veldig gøy, lærerikt og ikke minst uego å stille opp for klubben som dommer.

Stå på gutter og jenter.... vi gleder oss til å se dere på banen, med dommerfløyte og dommerskjorte.

Sommer, sol og turneringer

Postet av Sandved Idrettslag den 3. Jun 2018

Mai har vært en fantastisk måned værmessig, og også en veldig bra måned på fotballbanen.

A-laget ligger på topp tre i serien, damelaget fortsetter å vinner, mens ungdoms og barneavdelingen kjører på med seriekamper og turneringer.


Vi har hatt lag på turneringer på Sola, Ålgård, Brodd og Pol, samt de yngste lagene spiller sine seriekamper som turneringsspill.


Igjen må vi bare si takk til Sparebanken Vest for fantastiske drakter som vi har fått. Om ikke så lenge så kommer det enda mer utstyr, støttet av Sparebanken Vest, Gand Y´men og Sandved Bydelsutvalg. Bare å vente i spenning.Levert av IdrettenOnline