Sandved FFOFFO er et etter-skoletilbud for fotballinteresserte barn fra 1.-7.klasse.

Fra oppstarten oktober 2015 har det vært full aktivitet etter skolen og frem til middagstider. I løpet av de årene som har gått siden oppstarten så har Sandved FFO stadig økt i antall aktive barn. Pr. februar 2018 så er vi over 50 barn som deltar 2 eller 3 dager i uken.

- Fra ankomst og frem til kl. 14:00 kan barna ha friaktivitet, spille spill eller gjøre lekser

- Klokken 14:00-14:25 så serverer vi et sunt og felles lunsjmåltid

- Klokken 14:30-15:45 er det organisert fotballaktivitet på enten kunstgressbanen eller i Sandneshallen

- Klokken 15:45-16:15 avsluttes treningen og barna går hjem eller blir hentet


Vi skal være noe mer enn bare barnepass. På FFO skal alle barn, under trygge og sosiale rammer, få den beste arenaen for læring. VI legger stolthet i å skape en aktiv læringsplass hvor alle skal bli sett, uansett alder, nivå og kjønn. Barna skal «alltid ha ball i beina», som menes at vi skal bruke ball i stort sett alle øvelser. FFO vil ikke slite ut barna, da vi ikke skal ha "tunge" øvelser. Våre erfaringer er at barn som deltar på FFO ikke har noe problem med å delta på lagstrening eller kamper samme dag.


Priser:

2 dager – 1200 kr/mnd

3 dager – 1500 kr/mnd


AVSLUTNINGER

Sandved FFO har et nært samarbeid med andre FFO’er i distriktet, og sammen arrangerer vi minst to FFO-turneringer pr. sesong, i tillegg til juleavslutning, og sommeravslutning i Kongeparken.


PÅMELDING

Har du spørsmål, eller ønsker å melde på ditt barn? Send en mail til jone.vegard@sandved-il.no, hvor du tar med navn på barn, fødselsdato, adresse, tlf.nr (til begge foresatte), mailadresse, ønskede dager.

OPPSIGELSE

Det praktiseres to fulle måneders oppsigelse på FFO. For spørsmål og påmelding ta kontakt med FFO-leder Kristoffer Selsås, 936 36 258, eller dalig leder, Jone Vegard Thorsen, 41 40 23 13, jone.vegard@sandved-il.no.
Levert av IdrettenOnline