G16 vant Regy Cup Haugesund

Postet av G 2005 den 18. Okt 2021

24/9 til 26/9 deltok Sandved G16 på REGY Cup i Haugesund. 


På grunn av de da gjeldende smittevernreglene var det tradisjonelle klasserommet byttet ut med hotell i Haugesund sentrum. Det falt i smak både for spillere og voksne som har hatt sine netter på luftmadrass tidligere. Etter innsjekk var det en liten rusletur til Dolly Dimple i Haugesund for pizza og drøs. God stemning blant guttene som etterpå tømte nærmeste Rema for sunne matvarer og drikke😊


Etter en høst med mye marginer imot og lite poeng var det ikke et lag som oste av selvtillit som reiste på tur. Kunne denne helgen mot noen nye/ukjente motstandere gi laget en etterlengtet opptur? Dessverre måtte det ene laget vi skulle møte i innledende trekke seg. Derfor ble det kun to kamper i gruppespillet. Det kjekke var laget storspilte i første kampen og  vant 5-1 mot Trio fra Hordaland.  Da fikk vi også brukt mange spillere slik at de aller fleste kom i gang med turneringen. I neste kamp ble det litt tøffere, men uavgjort mot i en kamp som burde vært vunnet, gjorde at vi vant puljen og gikk til A-sluttspillet. Det var Vadmyra fra Bergen som hadde litt flaks og stakk av med et poeng. Lørdag kveld var det buffe’ på hotellet og restitusjon. Det ble nok også kjøpt inn mer økologisk og prestasjonsfremmende matprodukter😊


I kvartfinalen søndag morgen ble Randaberg sendt hjem med 4-0 i bagasjen. Sandved utspilte motstanderen med høy intensitet og godt pasningsspill. Imponerende. Det må påpekes at medbrakt fysioterapeut og oppvarmingsansvarlig, Peter, sørget for at laget var maksimalt forberedt selv om det var tidlig på morgenen.


I semifinalen møtte vi et stort og fysisk imponerende lag fra Hordaland/Vestland som het Nordre Fjell IL. De hadde en backrekke som sikkert snittet på 1. 95 og 90kg😊 Vi havnet tidlig under og slet med å skape sjanser. Spillet var bra, men målet satt langt inne. Faktisk så langt, inne at det var kampens siste spark på ballen gav oss uavgjort 1-1. På overtid av overtiden!!!! Det var flere av oss voksne på sidelinja som hadde gitt opp allerede, men laget sto på helt inn. Sjelden har uttalelsen «spill til dommeren blåser» stemt bedre. Da ble det banestorming av innbytterne og trenere og full jubel. Uavgjort gjorde at det ble straffekonkurranse. Alle straffene våre var ikke supre, men de gikk stort sett i mål og vi vant den etter en super redning av vår keeper. Det var ingen tvil om at vi gikk til straffene med mer selvtillit enn motstanderen. Det mentale viste seg å være viktig. Vi hadde mest ro og gikk til finalen!!!  

Før finalen hadde vi noen timer der vi fikk spist og ladet opp på en god måte😊 Finalemotstanderen var Hinna. Vi var totalt dominerende i banespillet, men som vanlig slet vi med å få ballen i mål. Heldigvis klarte vi å skaffe oss et mål til slutt, slik at vi unngikk nok en straffekonkurranse.

Det ble en fortjent seier i turneringen. Selv om vi ikke scoret veldig mange mål var vi spillemessig bedre enn alle motstanderne. Faktisk var Trio, som ble slått 5-1 i den første kampen, tilskuere i finalen. De kom for å heie på Sandved fordi vi spilte så kul fotball😊 Det er noe å ta med seg i tillegg til en fin pokal.


Pga litt få kamper og kortere omganger fikk ikke alle like mye spilletid, men jeg tror at alle følte at de tok del i seieren. Guttenes oppførsel på kveldstid var plettfri. Noen la seg faktisk til å sove før de måtte den ene kvelden. Amanda Hotell var en god base og absolutt å anbefale til andre lag som skal til Haugesund.

Takk til Peter som håndterte litt småskader og tok ansvar for gode oppvarminger. Trener Halvar hadde som vanlig roen hele helgen og styrte laget med stødig hånd. Lagleder Tone hadde full kontroll og styrte både spillere og trenere på en super måte. Alltid greit å ha ei dame som bestemmer😊 Takk til foreldre som var med å transportere spillere til og fra.

Kort oppsummert var turen til Regy Cup 2021 en suksess for Sandved G16. Seier og gode sosiale opplevelser huskes lenge. Og vi fikk med oss en fin pokal som snart skal stilles ut i klubbens nye «Storstue».Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.