Sandved FFOFFO er et etter-skoletilbud for fotballinteresserte barn fra 1.-7.klasse.

 Fra  oppstarten oktober 2015 har det vært full aktivitet etter skolen og frem  til middagstider. I løpet av de årene som har gått siden oppstarten  så har Sandved FFO stadig økt i antall aktive barn. Pr. desember 2021 så er  vi nærmere 30 barn som deltar 1 eller 2 dager i uken.

- Fra ankomst og frem til kl. 14:00 kan barna ha friaktivitet, spille spill eller gjøre lekser

- Klokken 14:00-14:25 så serverer vi et sunt og felles lunsjmåltid

- Klokken 14:30-15:45 er det organisert fotballaktivitet på enten kunstgressbanen eller i Sandneshallen

- Klokken 15:45-16:15 avsluttes treningen og barna går hjem eller blir hentet


Vi skal være noe mer enn bare barnepass. På FFO skal alle barn, under  trygge og sosiale rammer, få den beste arenaen for læring. VI legger  stolthet i å skape en aktiv læringsplass hvor alle skal bli sett,  uansett alder, nivå og kjønn.    Barna skal «alltid ha ball i beina», som menes at vi skal bruke ball i  stort sett alle øvelser. FFO vil ikke slite ut barna, da vi ikke skal ha  "tunge" øvelser. Våre erfaringer er at barn som deltar på FFO ikke har  noe problem med å delta på lagstrening eller kamper samme dag.

 

Priser:

1 dag - 800kr/mnd

2 dager – 1200 kr/mnd 


 AVSLUTNINGER 

Sandved FFO har et nært samarbeid med andre FFO’er i distriktet, og sammen arrangerer vi minst en FFO-turneringer pr. sesong.


PÅMELDING

 Har du spørsmål, eller ønsker å melde på ditt barn? Send en mail til FFO-leder, Bård Byrkjedal Berg, bordy1403@gmail.com , hvor du tar med navn på barn, fødselsdato,  adresse, tlf.nr (til begge foresatte), mailadresse, ønskede dager. 

OPPSIGELSE

 Det praktiseres to fulle måneders oppsigelse på FFO.

For spørsmål og påmelding ta kontakt med FFO-leder Bård Byrkjedal Berg, 974 28 711 , eller daglig leder, Jone Vegard Thorsen, 41 40 23 13, jone.vegard@sandved-il.no.