Kortreist treningsleir

Postet av J 2010 den 22. Jan 2020


Lørdag 18.januar til søndag 19.januar arrangerte Sandved ILs J 10 kortreist treningsleir med overnatting på Sandved IL sitt klubbhuset. 26 jenter fra laget deltok. 

 

Målet for treningsleiren var å styrke samholdet blant jentene, øve på garderobekultur, samt ta vare på, og ha kontroll på utstyret sitt. Jentene skal på Sør Cup i Kristiansand til sommeren og treningsleiren gjør at vi er mer forberedt til det.

 

Jentene hadde oppmøte kl.14 på klubbhuset. De ble ønsket velkommen, la fra seg bagasjen, og gikk samlet ned til garderoben i Sandneshallen for skifte til treningsklær i garderoben der. 

 

Jentene gjennomførte en treningsøkt på 1,5 time. Deretter fikk de servert frukt, yoghurt og musli i garderoben før de dusjet og gjorde seg klar til middag. 

 

Jentene fikk servert taco på klubbhuset etter treningsøkta. Etter middagen rigget jentene klar sengene sine.


 

 Etterpå jobbet vi med NFFs Fair Play opplegg, og jentene fikk se en del filmsnutter hvor de sammen fikk reflektert over innholdet. Vi avsluttet kvelden med godteri og filmen «Paddington 2». 

 

Søndagsmorgen var det liv i leiren kl.07.00. Jentene pakket sammen utstyret sitt og lekte litt før frokost ble servert kl.09.00. 

 

På forhånd hadde vi invitert et lag fra Sandnes Ulf og to lag fra Havdur IL til å spille kamper mot oss kl.11.00 på søndagen. Jentene spilte 3 parallelle kamper på 7 er bane for aller første gang. Før kampene hadde vi felles oppvarming med de andre lagene, og under kampene ble der servert kaffe og te til foreldrene på alle 6 lagene. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra J 2010