Gave fra Sparebankstiftelsen SR-Bank

Postet av Sandved Idrettslag den 13. Mai 2024

Det er med glede at vi kan fortelle at vi har mottatt en fantastisk gave på 550 000 kroner fra Sparebankstiftelsen SR-Bank. Gaven skal brukes til nye innbytterbenker på både den nye banen og Bankers Banen, men den viktigste og største investeringen blir lyd/speakeranlegg. Nå skal det jobbes med å få mest mulig ut av denne gaven, som vil bidra med å gjøre anlegget vårt tipp topp.

I tillegg har vi fått penger til "For Alle", som er SR-Bank-stiftelsens del av gavefondet som går på inkludering og bidrag til økonomisk vanskeligstilte. Vi som klubb hjelper hvert år flere av våre medlemmer både med kontingenter, fotballskoler og støtte til reiseturneringer. Disse pengene gjør at vi kan få med alle.

Tusen takk!

To ny signering

Postet av Sandved Idrettslag den 13. Mai 2024

Da kan vi presentere to ny signering for a-laget.

Bård Byrkjerdal Berg er tilbake i klubben, etter ett par sesonger i Austrått. Skal bli kjekt å ha han tilbake, på lag med lillebror Ulvar. Bård er en kvaliteteskeeper, som kommer inn i keeperteamet med Marcus og Torbjørn. Mange kjenner jo og Bård tiden han ledet vårt FFO tilbud.

Kenan Mehremic kommer fra Hana, der han i tillegg til å være spiller, var i trenerteamet. Han har i tillegg fortid fra blant annet Lura og Ganddal, og diverse klubber som futsal- spiller. Kenan har faktisk og spilt i Sandved før, som juniorspiller. Det er noen år siden...

STØTT KLUBBEN DIN DIGITALT MED STØTTE-APPEN

Postet av Sandved Idrettslag den 2. Mai 2024

STØTT KLUBBEN DIN DIGITALT MED STØTTE-APPEN

I denne lille filmsnutten (50 sek.) forklares det geniale Støtte-konseptet som betyr at du kan gi litt og titt for å støtte klubben din, og det beste av alt: Du merker det så vidt. Men for oss som klubb kommer dette til å bli avgjørende for fremtiden!

Vi oppfordrer derfor alle våre medlemmer til å laste ned appen og at flest mulig blir støttespillere. Enklere kan det ikke bli!

LINK: https://hei.stotte.no/v/uLJNY/?preview=true

OBOS-Camp - fotballskole i uke 26

Postet av Sandved Idrettslag den 26. Apr 2024

Sandved IL inviterer til OBOS-camp for alle mellom 7 og 13 år!

OBOS-camp er en nasjonal fotballcamp i regi av Norsk Toppfotball og OBOS. Campene gjennomføres hos klubber over hele landet, og fokuserer på utvikling, trivsel og inkludering.

Målet med OBOS-camp er å tilby trening med høy kvalitet til alle, uavhengig av ferdighetsnivå og økonomi. Det vil også brukes tid på utvikling av mentale og sosiale ferdigheter. Det vil bli stilt krav til deltakernes læringsvilje og fokus. Spilleren bør derfor selv være motivert for å delta på campen.

OBOS-camp er åpent for alle, uansett klubbtilhørighet og ferdighetsnivå. Eneste forutsetning for påmelding er vilje til og ønske om å lære.

Campen har innhold laget av trenere fra FK Bodø/Glimt og Viking FK. Det vil også være innhold med #STOPP Rasismen som tema.

OBOS-camp er åpent for gutter og jenter født 2017 - 2011.

Praktisk info:

Dato: 24. - 28.juni

Tid: 08.00 - 14.00 (Oppmøte senest kl 09.30)

Sted: Bankers Banen, Asheimveien 45, 4318 Sandnes

Pris 5 dager: Kr 1250,-
Pris 3 dager: Kr 800,-

Deltakeravgiften inkluderer lunsj alle dager, samt årets OBOS-camp t-skjorte, shorts og årets Select-ball.

Vær tidlig ute med påmelding. Påmeldingsfrist er 10.06.24.

Link til påmelding: OBOS-Camp

Spillerpresentasjon - Marius Aasheim

Postet av Sandved Idrettslag den 26. Apr 2024

Marius Aasheim, er en unggutt med en fantastisk god teknikk. Mange høyrebacker som blir frustrerte etter å ha blitt finta langt opp på tribunen.

Marius kom fra Sandnes Ulf i 2021, og han har tatt store steg siden da. Marius fikk debuten på A-laget i fjor og var i sin første start 11'er mot Ålgård i år. Det skal bli kjekt å følge utviklingen videre.

NAVN: Marius Aasheim

ALDER: 18