Jobb på FFO?

Postet av Sandved Idrettslag den 28. Des 2018Liker du å jobbe med barn? Liker du fotball?


Sandved IL FFO, er ett etter-skolen tilbud, en fotballfritidsordning der barna får mye lek og læring med ball. Vi holder til i Sandneshallen og på Sandved kunstgress.

Per i dag er vi ca 40 barn fra 2. til 5.klasse, og vi har åpent 3 dager i uka. Vi planlegger oppstart for 1.klassingene i løpet av kort tid.


Hos oss kommer barna rett etter skolen, kl 13.30, og får servert lunsj kl 14.00. Etter en halvtime lunsj, så går vi ut og trener frem til 15.45, da er det tid for rydding.


Vi er ett trenerteam på 6 personer, fra 15-24år, som alle går på skole, men jobber hos oss ved siden av studie/skolegang. Pga timeplanene på skolen ikke passer helt inn med vår FFO, så er vi nå på jakt etter ekstra trenere.


Til vår FFO trenger vi...

At du er 15 år eller eldre

At du kan jobbe fast torsdager, kl 13.30-16.00

At du i tillegg være ringevikar/ekstrahjelp ved behov?


Hos oss får du gratis trenerkurs, godt og kjekt arbeidsmiljø og god erfaring med å jobbe med barn.

Lønn etter avtale.


Er dette av interesse, send en søknad eller ring til..


Jone Vegard Thorsen- daglig leder i Sandved IL

jone.vegard@sandved-il.no


tlf 41 40 23 13


Barnefotballavslutning

Postet av Sandved Idrettslag den 1. Des 2018


For en fantastisk lørdag i Sandneshallen. Nærmere 300 barn var samlet for den årlige barnefotballavslutningen. Og dette var en suksess!


God steming var det og på tribunen, der både foreldre, søsken og besteforeldre hadde tatt plass for å følge barna våre. Det var til og med besteforeldre som hadde tatt turen fra Froland får å være med på dette. Det er jo kult.


Vi hadde byttedag, som og fikk veldig gode tilbakemeldinger. Mange sko og klær som fikk seg nye eiere... det synes vi er kjekt.


Tusen takk for innsatsen i 2018 til alle spillere, trenere og lagledere i barneavdelingen. Dere er unike.


Ønsker dere alle en riktig god juletid.


Byttebua...Stafett

Fotball bowling


Takk for innsatsen Gabriel.
Juleavslutning på idrettskolen

Postet av Sandved Idrettslag den 29. Nov 2018


Hver onsdag kl 17-18.00 samles over 40 barn i alderen 4-6år på idrettskolen til Sandved IL. 

De spiller fotball, håndball, leker "bjørnen sover", har stafetter, lengdehopp, innebandy, leker "bro bro brill" og hva enn de tre supre idrettskolelederne måtte legge opp av lek og øvelser


I går var siste trening før jul, og det måtte selvfølgelig markeres med storfint besøk. I år som i fjor, booka vi inn Julenissen, og han ankom med sekken på ryggen og i den var det maaange poser med noe godt i.


Ungene var storfornøyde, selv om flere av dem ikke forstod vitsen med å ha en klementin i posen, når det alikevel var snop i. Uansett, foreldrene var godt fornøyde med klementinen.


Idrettskolen starter igjen i midten av januar, dato vil bli informert om på facebook.

Vi har fortsatt noen ledige plasser, så har du ei jente/gutt født i 2013/14/15 som er interesert, så meld deres interesse her.Petter i farta.... må gi alt når en løper stafettStorfint besøk av julenissen
Trenersamling

Postet av Sandved Idrettslag den 16. Nov 2018

Sportslig utvalg inviterte i går til trenersamling i klubbhuset, og litt over 20 trenere møtte, fra lag i både barne og ungdomsavdelingen.

Tema for kvelden var en presentasjon av sportslig utvalg, og en runde rundt bordet der alle lag fikk presentert seg selv for å bli litt mer kjent.


Det gjøres mye godt arbeid blandt klubbens trenere, og denne kvelden ga mange gode erfaringsutvekslinger og diskusjoner, som forhåpentligvis gir våre unge håpefulle enda bedre og engasjerte trenere.
Uego kveld med ungdomslagene

Postet av Sandved Idrettslag den 26. Okt 2018

Klubben hadde torsdag kveld invitert ungdomslagene på både gutte og jentesiden, for en  sosial kveld, der tema var Uego.

Merethe Nesvik fra NFF-Rogaland var med og holdt en presentasjon, og fortalte engasjert om hva uego er, og hvorfor dette er viktig. 

Ungdommen fikk og i oppgave om å skrive ned på post-it lapper, hva UEGO er for dem. 

I Sandved er Uego..:

Fairplay

trygghet

venner

samarbeide

være positiv

støtte og hjelpe

tenke på andre 

snill

oppmuntre medspillere

inkludere

glede

det motsatte av ego

sentre ballen

god lagspiller

ikke bare tenke på deg selv 

koselig,

å være raus

være en god venn

gode holdninger

dele

respekt

snakke med hverandre

ta ansvar 

engasjert

lek og venner

pizzakveld

fotballdrakten min (med Uego påttykt)


Over 80 ungdommer, noen trenere og ett lite ekstra filmteam var med på denne kvelden, som ble avsluttet med pizza og brus.


UEGO arbeidet i Sandved IL er derimot såvidt begynt. I neste uke vil lagene få to nye oppgaver, der de først skal inngå en Uego-kontrakt med sin trener, der de selv skal sette noen uego-mål.

I tillegg er de utfordret til, på nest lagsamling, å skrive ned to positive, gode ting om hver enkelt medspiller. På denne måten vil UEGO forhåpentligvis vær med på å fremheve den enkelts positive sider. 


Skulle ikke vi alle hatt ett ark over sengene, med 40positive ord om en selv, som er skrevet av venner?
Inkludering, fotball og Pride

Postet av Sandved Idrettslag den 6. Sep 2018

Sandved IL er snart 40 år, men fortsatt en ung klubb. Vi er en klubb som helt siden 1980 har fått nye medlemmer, fordi vi har ett verdigrunnlag som er bygget opp rundt å være ett åpent og inkluderende idrettslag.

Vi jobber nå med holdningskampanjen, UEGO, hvor en av de viktigste verdiene er inkludering.


I disse dager arrangeres skeive dager og Pride i regionen, og vi ønsker å ta ett standpunkt og vise vår støtte. Våre grønne drakter, og overtrekker, passer fint til regnbuefarga kapteinsbind. Vi har iallefall fått to stk i hus, og håper at vi greier å få flere, og at ungdoms og seniorlagene våre etter hvert vil bære disse med stolthet.


Lørdag kl 14.00 ved konserthuset starter Pride paraden. Møt opp, se etter Sandved folk i toget og hei dem frem.
Endelig hjemmekamper for J2011

Postet av Sandved Idrettslag den 27. Aug 2018

Før sesongen 2018, ble Rogaland Fotballkrets med på ett nasjonalt prosjekt, som innebar at 7åringer skulle spille 3'er fotball. Det medførte at Sandved IL måtte gå til innkjøp av vant, slik at våre unger og kunne få spille hjemmekamper.

I helgen var J2011 endelig i gang, og hadde invitert med seg 9 andre lag for å spiller seriespill-turnering. Mange spillere, supportere og frivillige Sandvedforeldre gjorde dette til en kjempefin søndag, der idrettsglede, score mål, venner og kiosk-handel stod i fokus.


La oss håpe at det blir mer slik aktivitet fremover for våre barn.


Sparebanken Vest har finansiert dette vantet. Vil andre være med å støtte klubben, og få reklame på en bane, så er det bare å ta kontakt
'

Oppstart fotball for 1. klasse

Postet av Sandved Idrettslag den 5. Aug 2018

Oppstart fotball for 1. klasse er onsdag 29. august kl. 17-18 på gressløkka bak Sandneshallen. Det er bare å møte opp litt før 1700, så er vi i gang.

Treningene vil normalt foregå på kunstgressbanen v/Sandneshallen, midtre del, onsdager kl. 17-18. 

Ønsker du å bidra som trener/lagleder (trenger ikke ha fotballferdigheter for å være med) for kullet, så tar du kontakt med barnefotballansvarlig (Daniel dos Santos); dsantos(a)lyse.net.


Hjertelig velkommen:)


Dana Cup

Postet av Sandved Idrettslag den 20. Jul 2018

Da er det snart klart for avreise til Danmark og Dana Cup for fire av våre ungdomslag.


Gutter 2005 og 2004 reiser ned og spiller i grønne Sandveddrakter, mens våre to jentelag (2005/2003) som også til vanlig samarbeider med Sandnes Ulf, spiller i lyseblått, men med Sandvedlogo på overtrekkene.

I tillegg har våre 2003gutter blitt invitert med av Ulf, da vi ikke hadde nok spillere til å stille lag.


Buss går fra Sandneshallen kl 08.00 søndag 22.juli, og i år er alle innvartert på en skole som ligger rett ved hovedbanen i sentrum av Hjørring. Her blir det kamper i bøtter og spann, masse sosialt og sikkert sjekking av gutter/jenter. Finværet er også meldt, med 22-26 grader hver eneste dag, så alt ligger til rette for en fin uke.


Her er en oversikt over kamper til de forskjellige lagene, og som vi ser, så det mye spennende motstandere de møter.

Tirsdag 24.juli

G2005 - kl 08.20  Heikendorfer SV (Ger)

              kl 20.00  Fet IL

G2004 - kl 10.50  Ørn Horten

              kl 18.20  Fana IL

J2005 -  kl 10.00  Astor FK

             kl 17.30  Homen FK

J2003 -  kl 09.30  Sverresborg

              kl 17.30  Flint

Onsdag 25.juli

G2005 - kl 12.30  Skibsby - Høiene IF (Den)

G2004 - kl 15.00  All Star Mexico (Mex)

J2005 -  kl 15.00  Tornby IF (Den)

J2003 -  kl 13.30  FarumBK/ FC Nordskjælland (Den)


Sluttspillet begynner torsdag 26.juli, og alle lag får minst en kamp til.


Hele kampoversikten med baner, finner dere her. Bare husk at G=girls B= Boys


Sandved IL ønsker alle laga lykke til
Sør Cup 2018

Postet av Sandved Idrettslag den 23. Jun 2018

Sandved reiser i år til Flekkerøy og Sør Cup med gutter 2008, samt jenter 2008 og 2007. Her er oppdatering fra lagenene når vi får inn det.


J2007:

På turneringens første dag har de spilt tre kamper. Med to seirer mot Hinna og en massiv 7-1 seier mot Haugar har det sportslige vært i god Sandved stil.

Det har i tillegg vært tid til både badeland, litt teambuilding, pizza på Peppes Pizza og Cup Show i Kristiansand. I følge rapportene, så har de det knallbra.

J2007 fortsatte godspillet videre i turneringen, gode prestasjoner og viktigst av alt, en super sosiale tur, i 25-sørlandsgrader. Perfekt start på sommerferien.


G2008:

Flott start på turneringen. 4 kamper, to seire og to tap. God innsats av alle gutta i det fine sørlandsværet. Gutta tok turen til Dolly Dimples, så litt fotball på storskjem og var på cup-showet i Kristiansand sentrum.


På dag to har finspillet fortsatt, og flotte scoringer har det blitt. Det har blitt bading og klatring i klatrevegg. Rykter går og om krabbefangst.


J2008:
18 jenter fra J2008 brukte første helgen i sommerferien på Sør Cup på Flekkerøya.

Det ble en ubetinget suksess. 

Totalt spilte de tre lagene 14 kamper fordelt over tre dager. Vi møtte gamle kjenninger som Havdur, Ganddal og Hinna, men fikk også anledning til å spille mot «nye» lag, som for eksempel Fløy og Donn. Noen seirer, noen tap og noen uavgjort, så jentene og trenerne fikk kjent på hele følelsesregisteret.   

I tillegg til lange dager på arenaen, fikk vi også med oss konsert på Torget i Kristiansand, bading og bananbåt ved Skjærgårdsheimen og diskotek. 

Takk til alle som bidro til å gjøre dette til en opplevelse for jentene. De gleder seg allerede til neste år3ér vant til Sandved IL

Postet av Sandved Idrettslag den 18. Jun 2018Før denne sesongen endret NFF Rogaland reglene for 7åringene. De skal nå spille 3ér fotball med vant.... og det hadde jo ikke vi.
Det er en dyr investering, men i Sandved IL har vi fantastiske støttespillere med oss, som gjør at vi kan investere i utstyr og legge til rette for barna våre.

Vi fikk en stor pengegave fra Sparebanken Vest, hvor vi har brukt deler av pengene til å kjøpe to 3èr vant. Så har vi store planer om andre ting som resten av pengene kan settes av til. Vi får se hva tiden vil bringe.

Sandved IL har i tillegg fått pengestøtte fra Sandved Bydelsutvalg, Gand Y´men og Lyse Spirer, som har gitt oss mulighten til å kjøpe ett tredje vant, som gjør at våre minste lag nå har muligheten til å arrangere småturneringer på Sandved. Jeg er sikker på at dette kommer til å bli fantastisk bra.

Og som dere ser av bildet under, Daniel inspiserer all mulig reklameplass på disse banene. Har du ett firma som ønsker å profilere seg på en av disse banene, så er det bare å ta kontakt med daglig leder.
Dommerkurs

Postet av Sandved Idrettslag den 8. Jun 2018

Sandved IL er avhengige av å ha ungdommer som kan dømme i barnefotballen, og da var det gledelig å se at 26 gutter og jenter mellom 12-14år stilt til kurs som klubbdommer.

Her fikk vi innføring i regler for 5'er, 7'er og 9'er fotball, diskusjoner om hands og offside, og veiledning til hva som er oppgavene til en dommer i barnefotballen.

Det å være dommer kan være en tøff oppgave. En må ta avgjørelser som ikke alle er enige i, en må være veileder for spillerne, og en kan være utsatt for tøffe komentarer fra litt vel engasjerte foreldre og trenere på sidelinjen. Men det er og veldig gøy, lærerikt og ikke minst uego å stille opp for klubben som dommer.

Stå på gutter og jenter.... vi gleder oss til å se dere på banen, med dommerfløyte og dommerskjorte.


Sommer, sol og turneringer

Postet av Sandved Idrettslag den 3. Jun 2018

Mai har vært en fantastisk måned værmessig, og også en veldig bra måned på fotballbanen.

A-laget ligger på topp tre i serien, damelaget fortsetter å vinner, mens ungdoms og barneavdelingen kjører på med seriekamper og turneringer.


Vi har hatt lag på turneringer på Sola, Ålgård, Brodd og Pol, samt de yngste lagene spiller sine seriekamper som turneringsspill.


Igjen må vi bare si takk til Sparebanken Vest for fantastiske drakter som vi har fått. Om ikke så lenge så kommer det enda mer utstyr, støttet av Sparebanken Vest, Gand Y´men og Sandved Bydelsutvalg. Bare å vente i spenning.
Avslutning på idrettskolen

Postet av Sandved Idrettslag den 24. Mai 2018

Da var sesongen over for idrettskolen. Nå er det snart sommerferie, og flere av barna skal bli skolebarn til høsten.


Christer Idland og Asle Hvidsten har ledet oppimot 60 barn hver onsdag, til lek og aktivitet i Sandneshallen. Barna har spilt fotball, hoppa på tjukkas, hatt tikken, stafett, innebandy, hauk og due, lengdehopp og mange flere aktiviteter. Målet til idrettskolen er at barna skal ha det gøy, og få kjennskap til flere typer aktiviteter og ikke minst.... brenne av litt energi.

Asle og Christer gir seg som ledere, og Sandved IL takker for innsatsen.


Vi håper å starte opp igjen i september, men da trenger vi nye og flere ledere. Vi ønsker at det er 5-6 foreldre som kan ta på seg det ansvaret å gi barna denne treningsøkta som de liker så godt. I år har vi vært veldig sårbare når det kun har vært to ledere, og derfor skulle vi hatt noen ekstra med fra høsten.

Har du lyst å ta i ett tak, og legge til rette for at barna skal få en god idrettskole? Da er det bare å ta kontakt.


Drakter til Bosnia

Postet av Sandved Idrettslag den 22. Mai 2018

Sandved IL har  de siste årene skiftet fra hvite drakter til grønne. Dette har gjort at vi har hatt mange drakter til overs, som vi ønsket å gjøre noe fornuftig med.I beste uego ånd, så sendte vi fotballdrakter og t-skjorter som tidligere var brukt av idrettskolen, til Bosnia, i håp om at fine drakter, kunne bli brukt videre.


Fotballdommer Nedzad Munjic og Jablan foreningen fikk med seg nærmere 300 drakter og T-skjorter, som nå blir brukt i  Ofk Vozuca, FK Rijeka og fotballskolen Valter -Sarajevo. Kjekt at vår overflod kan brukes videre av andre.Bader i nye drakter fra Sparebanken Vest

Postet av Sandved Idrettslag den 18. Apr 2018


Hvor ofte kan en "bade" i ett basseng av draktsett? Eller "stupe fra stupebrettet" oppi drakter?

Ikke så ofte, men Siril og Gabriel fikk iallefall prøvd hvordan det var, og de syntes det var fantastisk kjekt.


Vår fantastisk gavmillde samarbeidspartner, Sparebanken Vest, kom med nærmere 300 drakter, shortser og sokker, til oss i går, som våre barnelag fra 7-11 år skal få kle seg i fra sesongstart. En utrolig gave, som klubben setter umåtelig stor pris på.


Stil og profil på Sandved IL, og nå endelig med en felles sponsor for hele barneavdelingen. Nå er det bare å glede seg til sesongstart.


UEGO SANDVED FOTBALLSKOLE 2018

Postet av Sandved Idrettslag den 14. Apr 2018Da var dag to av tre ferdig på årets fotballskole, og vi har hatt 100 fantastiske barn på kunstgressbanen. Været har vært med oss, og både spillere og trenere har gjort en formidabel innsats.Vi har hatt besøk av Daniel Edvardsen og Vegard Erlien fra Sandnes Ulf, som delte ut gratisbilletter til OBOS-liga kampen i morgen, mot Levanger. Det var stas. Og både autografer og bilder ble det og tid til.


Vi gleder oss til i morgen, da vi skal avslutte med stil..... pizza står på menyen, før det blir både VM og Champions Leauge på Sandved Kunstgress.
Uego-Fotballskole - vårens store happening.

Postet av Sandved Idrettslag den 15. Mar 2018


3-15 april er det endelig fotballskole igjen på Sandved. For 6.året på rad venter vi storinnrykk av 120-140 barn fra 2.-7.klasse, som skal få seg 5 treningsøkter, god mat, kiosk og opplevelser for livet. Vi har og fått bekreftet at vi skal få med oss spillere fra A-laget til Sandnes Ulf som instruktører, i tillegg til de fantastiske trenerne vi allerede har i klubben.

uego.no Fotballskole blir knall bra..... bli med da vel!


Påmelding gjøres her.

Sesongstart

Postet av Sandved Idrettslag den 14. Mar 2018

Sesongen 2018 nærmer seg med stormskritt, og i den anledning samlet vi fire av guttelagene våre for en liten fotosession.

Og jeg må si at gutta tar seg godt ut på bilde! Og trenerne.... ja de ser ikke så dårlig ut de heller.

Ungdomslagene våres (på guttesiden) spiller i år med uego.no på brystet, en holdningskampanje som Sparebanken Vest har stått i bresjen for.

uego.no sitt bilde.
uego.no sitt bilde.
uego.no sitt bilde.
uego.no sitt bilde.
+3