JENTEDAGEN 2024

Postet av Sandved Idrettslag den 30. Aug 2024

Det nærmer seg den store Jentedagen på Sandved.


14.september så blir det fullt på Baners Banen, og arrangementskomiteen jobbet på spreng for å få alt på plass.

Vi har til nå over 140 påmeldte jenter, men vi står klar til å ta imot enda fler. Så har du ikke meldt på jenta di, så er det bare å gjøre det det.


Spiller hun fotball i dag, har spilt fotball, lurer på om hun skal starte på fotball, eller liker hun ikke fotball, men har bare lyst å ha en fantastisk kjekk dag med venniner, så er hun hjertelig velkommen

Eneste kravet vi har, er at hun er født mellom 2019 og 2012. 

Alle får hver sin jentedag-drakt, det blir pizza, det blir boller og det blir en helt fantastisk dag.


Påmelding gjøres her.





Går fremmover med Bankers Banen

Postet av Sandved Idrettslag den 15. Aug 2024

Nå er vi ferdige med dag to, på rehabiliteringen av Bankers Banen, og det går fort fremover.


Vi har fått lagt over halve banen, alt er limt, og vi har og fått på plass 16.meter og 5-meter på den ene halvdelen. Dronebildet er fra tirsdag kveld, så det viser ikke siste oppmerking.


Der onsdagen var fantastisk værmessig, så var torsdagen ikke å bra. Vi måtte avslutte kl 12 pga regn. I morgen, fredag, derimot, da er det meldt fantastisk bra vær for denne type jobbing, så da er det bare å brette opp armene.


Foto: Ørjan SkjævelandFoto: Ørjan Skjæveland


Vi har fått med oss mange folk på dugnadsjobbing, og har fullt opp de neste to dagene og, så får vi bare krysse fingrene for at været er med oss fremover, når vi skal ha i sand og granulat også.






Kvart- og semifinale for G2011 i Vildbjerg Cup

Postet av Sandved Idrettslag den 5. Aug 2024


Sandved G2011 stilte med to jevnbyrdige lag i årets Vildbjerg Cup i Danmark. Det endte med kvartfinale i A-sluttspillet for det ene laget og semifinale i B-sluttspillet for det andre. 

 

Sandved 1 slo blant annet ut to lag fra Færøyene, FC Suðuroy og Vikingur, før det ble tap mot Hundvåg i kvartfinalen. 

 

Sandved 2 havnet i en tøff gruppe i innledningspillet, der det blant annet ble tap for Kalundborg, vinneren av A-sluttspillet. I B-sluttspillet slo laget ut Vardeneset, Tjensvoll og Viborg, før det ble tap for Måbjerg på straffesparkkonkurranse i semifinalen. 

 

- Spillerne har lagt ned en formidabel innsats, både i forberedelsene og i turneringen, og tar med seg mange gode cupminner hjem, sier trener Espen Eek. 

 

Laget besto av følgende spillere: Nahom Kibrom, Alexander Lint Torgersen, Gabriel Colgrave, Alexander Kjørmo, Eirik Hove-Ytreeide, Sondre Bjelland Aspmo, Jamie Vien-Amdal, Fredrik Westlye Veire, Sondre Norheim, Oliver Hellvik, Ole Mæland, Nikolai Vigesdal Aabrekk, Simon Hegre, August Wennersgaard, Emrik Skår Lexau, Tord Skasheim-Amundsen, Einar Eek, Daniel Stangeland, Noah Lindberg, Brage Slettemoen Byberg, Kaia Risberg Ellevseth og Liam dos Santos. 




G17 vant vårserien

Postet av Sandved Idrettslag den 2. Aug 2024

Etter en sterk avslutning på vårsesongen ble G2007 vinnere av vårserien for G17 2. divisjon. G2007 er et samarbeidslag med Sandnes Ulf og trenes av Deme Gorqaj (hovedtrener) og Halvar Malmin. Det ble også scoret mange mål i løpet av de 11 seriekampene 😊 Laget endte opp med +43 i målforskjell og hele 5,9 mål i snitt per kamp!

Laget kjennetegnes av god trivsel og godt samhold. Flere spillere har også fått hospitere på treninger med Sandved sitt A-lag, og noen har fått kampinnhopp.

Nå ser laget frem til deltakelse på Dana Cup og en høstsesong med nye fine fotballopplevelser.



Foran i bildet: Thomas Sætre

Første rad fra venstre: Christoffer Stene, Ole Aasheim, Martin Malmin, Joakim Raugstad, Sander Kvalbein, Theo Barlaug 

Andre rad fra venstre: Halvar Malmin, David Olsson, Stefan Berg, Oliver Naalsund, Erling Nergaard, Fredrik Eik, Jonas Pollestad, Herman Hunsbeth, Deme Gorqaj