3ér vant til Sandved IL

Postet av Sandved Idrettslag den 18. Jun 2018Før denne sesongen endret NFF Rogaland reglene for 7åringene. De skal nå spille 3ér fotball med vant.... og det hadde jo ikke vi.
Det er en dyr investering, men i Sandved IL har vi fantastiske støttespillere med oss, som gjør at vi kan investere i utstyr og legge til rette for barna våre.

Vi fikk en stor pengegave fra Sparebanken Vest, hvor vi har brukt deler av pengene til å kjøpe to 3èr vant. Så har vi store planer om andre ting som resten av pengene kan settes av til. Vi får se hva tiden vil bringe.

Sandved IL har i tillegg fått pengestøtte fra Sandved Bydelsutvalg, Gand Y´men og Lyse Spirer, som har gitt oss mulighten til å kjøpe ett tredje vant, som gjør at våre minste lag nå har muligheten til å arrangere småturneringer på Sandved. Jeg er sikker på at dette kommer til å bli fantastisk bra.

Og som dere ser av bildet under, Daniel inspiserer all mulig reklameplass på disse banene. Har du ett firma som ønsker å profilere seg på en av disse banene, så er det bare å ta kontakt med daglig leder.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.