Sandved jenter debuterer for Klepp Elite

Postet av Sandved Idrettslag den 9. Sep 2021


Sandved-jentene Mia Fedøy og Helle Marie Sandved-Klungtvedt debuterte i går for Klepp Elite i NM kamp mot Amazon Grimastad. Begge jentene spilte hele kampen, og gjorde en meget god debut. Mia som venstreback, Helle som venstre kant.

Mia og Helle er begge 04'modeller, og har spilt i Sandved i mange år. De siste årene har de spilt i Sandnes Ulf, og utviklingen har vært fomidabel.

Er nok mange av våre unge spillere som har blitt kjent med disse to, da de jobbet som trenere på fotballkskolen vår i sommer, og var med på fjorårets jentedag. Muligens vi ser dem igjen på årets jentedag 18.september?


Vi hadde en prat med utviklingssjef i Klepp, Preben Gausland Stangeland, for å høre hva gjør at disse jentene har kommet så langt.

" Mia og Helle er begge lærelystne og jobber hardt. De lytter, og tar imot beskjeder og instrukser fra oss trenere. Og ikke minst, så er de lagspillere, de ønsker å gjøre alle rundt dem gode."


"Disse jentene trener 5 ganger i uka + kamp. De er sultne på å lære, og å bli bedre. De er modige og tørr å prøve selv om de av og til feiler, det er en god egenskap.  Men de må være tålmodige, det kommer motgang som de må takle, med det gjør disse to"


Vi har nå 150 jenter påmeldt til jentedagen 18.september....muligens det er fremtidge Klepp Elite spillere der?


Gratulerer Mia og Helle. Fint at dere fortsatt spiller i grønt.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.