Jentedag 2021

Postet av Sandved Idrettslag den 23. Sep 2021

Lørdag 18 september arrangerte vi jentedag her på Sandved, for tredje året på rad. Og det må sies å ha vært en stor suksess. Påmeldingrekord med 180 jenter er imponerende, ikke minste med tanke på dette er 50 flere jenter enn vi har aktive jentespillere i de aktuelle årskullene.Dagen startet med oppvarming. Lotta, Vilde og Vibeke styrte showet, og både jenter og trenere fikk rocka foten og ble godt oppvarma før første økt. Deretter var det en god time med øvelser, lek med ball, latter og glede, før det var lunsj. Grilla pølser er alltid en vinner, og for de minste som da var ferdige med dagen, fikk og med seg en fantastisk kanelbolle fra Sandnes Bakeri.

Etter lunsj, så var det klart for kamper. Det å få score, slå gode passninger, sette inn en skikkelig takling og vinne og tape.... det er jo det kamper handler om. 

Men mest av alt så handler jentedagen om å ha det gøy, bli kjent med flere jenter og å se at fotball er en bra plass å være. For å få til en slik dag, så ligger det utrolig mye planlegging og dugnadsarbeid bak. Arrangementskomiteen startet allrede før sommerferien. og den siste måneden før jentedagen har det vært ukentlige møter.

En sportslig plan, der både lek og mestring har vært i fokus,  for både de som allerede spiller, men også for de som aldri har spilt før. 

Få på plass 30 trenere som kunne være med, er ikke alltid enkelt, når det krasjer med sone/kretssamlinger, konfirmasjoner og andre fritidsaktiviteter. Men vi greide det, og ikke minst så greide vi å stille med kun jentetrenere.  Og så er det jo veldig kjekt at trenerne kommer fra vårt eget damelag, eget 13 og 14.års lag, SandnesUlf J17 og Klepp Elite.


Med trening, trivsel og trygghet i fokus, så ble dette en uforglemmelig dag.

Mange engasjerte trenere, her er Mia med de eldste jentene

 Arrangementkomite: Bjørn, Stian, Anne, Tonje, Lars Gunnar og Jone Vegard. (Marit og Ragna-Maren var ikke tilstede når bilde ble tatt)

 


Alle bilder: Jack Andre Djupvik


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.