Styremedlem i Sandved IL?

Postet av Sandved Idrettslag den 18. Des 2020

 

Ønsker du å være med å utvikle Sandved IL?

Sandved IL søker nye styremedlemmer som skal velges inn i styret på Årsmøtet i 2021. Vi ser etter personer som har lyst å være med å videreutvikle klubben spesielt på markedsføring og sponsorarbeid, men også andre generelle roller er ledige. Du må være over 15år, men trenger ikke vite så mye om klubbledelse, opplæring vil bli gitt i form av lederkurs. 

 

Har du lyst å være med eller kjenner du noen aktuelle kandidater, ring eller send sms til Tonje A. Ophus: 997 97 902Reflekslue til alle 1.klassingene på Sandved Skole

Postet av Sandved Idrettslag den 3. Des 2020


I dag var daglig leder på besøk på Sandved skole, og fikk være førjulsnisse hos 1.klassingene.

Men det  var ikke nisselue han hadde på hodet, nei det var en spesiallaget reflekslue med Sandved IL logo på.

Daglig leder på besøk hos 1.klasse

 


Sandved Skole har vært en foregangsskole i regionen for hjertesone og trygg skolevei, og Sandved IL ønsket med dette å bidra til en enda tryggere skolevei for 1.klassingene.

"Som ett stort idrettslag i bydelen, så har vi ett stort ansvar for barna på Sandved. De siste årene har vi fått noen veldig store kull inn i barnefotballen. Over halvparten av årets 1.klassingene på Sandved skole, spiller faktisk fotball, noe som er helt rått.

Vi er nå inne i den mørkeste tiden av året. Og med alle restriksjoner som er rundt covid 19, så skal iallefall vi lyse opp dagen litt for 1.klassingene på skolen", sier daglig leder i Sandved IL.


Lua viser godt igjen i mørkeLua viser veldig godt igjen i mørket

 

Har du og lyst på en slik kul Sandved lue, eller ønsker å gi en slik i julepresang, så kan den bestilles  her.   https://forms.gle/639BUfG3s8qJBTtQ8


Og så er det bare å huske at vi voksne er like vanskelige å se i mørket som de små, så her er det bare å gjøre som daglig leder i Sandved IL.... kjøp deg en reflekslue!Ledig stilling som A-lags trener

Postet av Sandved Idrettslag den 2. Des 2020


Sandved IL søker trener til sitt senior-herrelag i 5 divisjon

 

Vi søker etter trener(e) til å ta over vårt seniorlag fra sesongen 2021.


Laget har de siste to årene (2018 og 2019) hatt en god tropp med spillere, og kjempet i toppen av sin pulje. Til tross for alle restriksjonene under corona, så er det enda en god stamme igjen av troppen. Laget har ett godt støtteapparat som legger alt til rette for både trenere og spillere.

I tillegg har vi en fantastisk bra rekrutering hvor både juniorlag og G16lag har over 30 spillere, så her er det ett godt grunnlag for ett seniorlag med både unge og etablerte spillere.

Det legges opp til samarbeid med juniorlaget, og a-lagstrenere vil sammen med klubbens trenerveileder og juniortrenere, ha en tett dialog for å kunne fylle på a-lagstroppen med ungt pågangsmot i tillegg til den etablerte stammen som er der i dag.

Lønn etter avtale


Dersom du er interessert eller har spørsmål rundt trenerstillingen eller Sandved IL, ta gjerne kontakt med daglig leder; Jone Vegard Thorsen, tlf 41 40 23 13

 

Søknad sendes til:  jone.vegard@sandved-il.noNytt trenerteam på juniorlaget

Postet av Sandved Idrettslag den 11. Nov 2020

Da har Sandved IL signert  nytt trenerteam til juniorlaget for 2021 sesongen.


Bård Byrkjedal Berg og Simen Horpestad Stokka kommer inn, og vil sammen med Olav Tandberg lede juniorlaget vårt de neste sesongene.

Både Simen og Bård har flere sesonger bak seg på klubbens A-lag, men Simen spiller i dag for Hana IL.

Bård er i tillegg leder for klubbens FFO. Begge to tar lærerutdannelse på UIS, så her ligger alt til rette for en veldig bra sesong.

Olav har vært med som trener rundt 2003 gutta fra tidenes morgen, og vi er veldig glade for å ha han med videre.


Vi takker Frode Skår for en fantastisk jobb som trener, både for a-lag, g16 og nå denne sesongen.. juniorlaget. Før det har han spilt utallige kamper for aldersbestemte lag i Sandved, samt seniorlag. 

One-club man, som klubben setter stor pris på

.Jentedag 2020

Postet av Sandved Idrettslag den 7. Sep 2020

For en fantastisk kjekk lørdag!


Sandved IL inviterte til jentedag, og jentedag ble det i all mass. Over 140 jenter mellom 5-12 år var utpå gressbanen og kunstgressbanen vår. Det ble trening, lek, pølser og boller. Og selv om været gjerne kunne vært bedre, så var det full gang og masse smil og latter.


Dagen startet med felles oppvarming, og da ble det jo dansing til både fugledansen og BliMe dansen. Noen litt mer beskjedne enn andre, men mye bra danse-moves.

For de aller yngste så hadde de en god time med trening og kamper, før det ble pølser og boller. De litt eldre jentene, hadde to økter, før vi avsluttet med ny fellessamling og dans. Så kjekt å se at alle har det gøy.


Og ekstra kult....vi hadde kun kvinnelige trenere og instruktører. J13 og damelaget stilte opp, og samtidig så var vi så heldige å få med oss byens beste J17spillere fra Sandnes Ulf. 

De var trenere, motivatorere, trøstere, venner og enkelte ble brukt som klatrestativ. Alt på ungene sine premisser.


Klepp var på besøk med utviklingsskjef Preben Stangeland, og tre av spillerne. De gikk rundt å pratet med både trenere og spillere, og de var veldig imponert over arranmenetet. Det samme var NFF som var innom, og vi må jo si at det varmer med litt skryt :-)


Sandved IL har en fantastisk gjeng med engasjerte frivillige. Tonje Ophus og Lars Gunnar Ohma, sammen med resten av jentedagkomiteen, gjorde en fantastisk jobb med planlegge og gjennomføre dagen.


Vi må og rette en stor takk til Sparebanken Vest og Sandnes Bakeri, som har støttet oss til innkjøp av fotballdrakter og boller og pølsebrød. Det er slik hjelp, som gjør at vi kan lage slike arrangement gratis for alle.


Nå teller vi ned dager til neste års jentedag.....
Oppstart for kullene 2015 og 2014

Postet av Sandved Idrettslag den 18. Aug 2020


Sandved IL inviterer foresatte til barn født 2014 og 2015 til foreldremøte i forbindelse med oppstart av fotball. Her vil det bli gitt informasjon fra klubbens sportslig utvalg og daglig leder, og mulighet for å melde barna på trening. Det vil og bli mulig for foresatte som ønkser å bidra rundt lagene, enten som trener, lagleder eller i en annen rolle, til å melde seg til tjeneste.


2015-kullet: Foreldremøte skal holdes i gymsalen på Sandved Skole mandag 24. august kl 19.00. Første trening er satt til tirsdag 1.september.


2014-kullet: Foreldremøte holdes i gymsalen på Sandved Skolemandag 24 august kl 20.00. Dette kullet startet opp i fjor, og er dermed igang med trening. Første trening for nye barn, blir tirsdag 25.august.


Så har du ei jente eller en gutt, som kan være interesert i å begynne på fotball, så er det bare å komme på møtet.


Gleder oss til å treffe dere.


NB: Sandnes kommune har stengt alle gymsaler for aktivitet. Vi må derfor komme tilbake med hvor vi skal ha foreldremøtet.Jentelørdag - 5. September 2020

Postet av Sandved Idrettslag den 26. Jul 2020


Sandved IL håper å kunne gjenta suksessen fra 2019 da vi samlet 120 livlige jenter til en helt egen Jentelørdag. Arrangementet ble kåret til årets jenteaktivitet av NFF Rogaland.  Vi kjører på med mye av det samme som i 2019 men legger til litt krydder på toppen. Klarer vi å stikke av med tittelen årets jenteaktivitet i 2020 også?

Er du mellom 5 og 12 år, har tilknytning til Sandved bydel (gjelder også Julebygda) så er du hjertelig velkommen. Du trenger ikke være medlem i klubben, eller spilt fotball tidligere, absolutt alle er velkomne. For dere som allerede er i klubben! Ta kontakt med en venninne som ikke spiller og inviter henne med. Dette kommer til å bli veldig gøy.

Jentedagen er helt gratis. Klubben vil stå for all mat og drikke under lunsjen. I tillegg så vil alle deltakere få hver sin drakt ved registrering.

Vi kommer også til å få besøk fra Klepp Elite og  NFF Rogaland. Veiledere på selve dagen vil i hovedsak bli jenter og damer tilknyttet Sandved IL eller sammarbeidsklubber. 

Som deltaker må du ha med deg følgende; Godt humør, klær etter vær, leggskinn og drikkeflaske til øktene. 


Program:

0945 - Oppmøte og registrering

1000 - Første økt

1130 - Lunsj 

1230 - Andre økt starter for de eldste mens det blir avslutning for de yngste.

1400 - Avslutning for de eldste


Påmelding:

Vi ønsker påmelding så snart som mulig her, og senest 30. August.


Smittevern:

Sandved IL og Jentelørdag arrangementet følger gjeldende smittevernsregler gitt av NFF og FHI.


Hvis det kommer endringer eller ny relevant informasjon rundt arrangementet så vil dette bli publisert på sandved-il.no.


Lurer du på noe rundt arrangementet så kan du kontakte en av følgende;

Jone Vegard Thorsen - 414 02 313 - Jone.vegard@sandved-il.no

Tonje Alvestad Ophus - 997 97 902 - post@toppus.no

Lars Gunnar Ohma - 952 44 093 - laksen@ohma.in
Vi teller ned til....

Postet av Sandved Idrettslag den 9. Jun 2020

I 2019 ble jentedagen på Sandved kåret til årets jenteaktivitet i NFF Rogland. Da er det bare å sette av dagen, for vi skal gjøre det igjen!

Sandved IL er 40 år!

Postet av Sandved Idrettslag den 27. Mai 2020


27. mai 1980…………. for nøyaktig 40 år siden, ble Sandved Idrettslag stiftet.

 

Sandved Skole tok i mange år, ansvar for etter-skole aktivitet i bydelen vår. I følge Stavanger Aftenblad sin artikkel i forbindelse med stiftelsen, så fantes det «knapt noen andre skole i distriktet, som har ett slikt tilbud etter skolen»

Med store og vel etablerte idrettslag i nabobydelene, som trakk til seg utøvere fra vår bydel, ble det tatt en initiativ til å starte eget idrettslag, Sandved IL.


Henry Henriksen, sammen med daværende rektor, Jarle Martinsen, var de to fremste initiativtakerne. Og på vinteren 1980, ble det sendt ut en orientering og interessemåler på skolen, og de inviterte foreldre til ett møte.Det ble ganske entydIg JA, og de fikk med seg flere ildsjeler til å være med i ett utvalg som skulle arbeide vider med planene for Sandved IL.

Sverre Sivertsen og Odd Gjesdal (fotball), Jan Tollefsen (friidrett), Klaus Augenstein (bordtennis) og Eirik Sandanger (sykkel) skulle utforme idrettslagets navn og formålsparagraf. De gikk dør til dør for å verve foreldre som ledere og instruktører og de skulle bestemme lagets farger.

 

27.mai ble idrettslaget stiftet, ca 100 små og store møtte opp og det hele ble feiret med gratis cola til alle.

Henry Henriksen ble klubbens styreformann.


Hovedstyret 1980-1981
Første rekke fra venstre: Odd Gjesdal, Henry Henriksen, Magnhils Vigesdal og Olav Skaatun
Andre rekke fra venstre: Thor Flikkerud, Tor Espedal, Bjørn Ørn, Jan Tollefsen, Eirik Sandanger og Rannveig Bærheim


Bordtennis, fotball, friidrett, orientering, skøyter, sykkel og volleyball, idrettene var mange den gang. I løpet av det første året, så var det faktisk over 400 medlemmer. Friidrett var størst, og fotball og volleyball kom hakk i hæl.

Allerede i første årsberetning, sak a), var Sandved-hallen nevn. Den fikk vi aldri, men vi fikk Sandneshallen, og den er ganske fin den og.

I 1981 ble og skolebanen utvidet, og flomlyset ble montert. Lekestadion bak skolen ble og ferdigstilt, og brukt av idrettslaget til trening. Tennisbaner stod og på agendaen, men disse ble det ikke noe av.

Sandved-dilten/trilten, var og ett arrangement som ble holdt årlig, hvor en kunne kjøpe seg medaljer og grønne Sandnes-gauker, når en hadde fullført.

 

I 1982 ble og Sandved-sporten utgitt for første gang. En ultra-lokal sportsavis/medlemsblad for Sandved IL. Første fremside var den nye fanen.

Fast stoff i avisen, var en presentasjon av noen av medlemmene, og det er jo den dag i dag, kjekk og koselig lesing. Håvard Hetland og Jane Wahl fikk gleden av å bli aviskjendiser for en dag.


Mye har skjedd siden den gang. Medlemskontigenten var på 25/50 kroner, mens budsjettet i 1982 var på kr 70.000, Tallene er litt større i dag.

Vi har fått en gressbane og to kunstgressbaner, begge to pga initativ og dugnad av våre medlemmer.

Medlemstallet har gått opp og antall idretter har gått ned.

VI fikk ny logo i fjor, og ny fane til 17.mai

Og i løpet av året, komme vi i gang med første byggetrinn, servicebygget vårt. Og nytt klubbhus og garderober står på agenda.

 

Uten initiativtaker og foregangsmann Henry Henriksen, som dessverre gikk bort så altfor tidlig, hadde muligens Sandved Idrettslag aldri blitt en realitet. Han var en hedersmann som har betydd utrolig mye for oppvekstvilkår og trygt miljø for barn og ungdom i Sandved bydel.

For sin innsats for Sandved Idrettslag ble han utnevnt som lagets første æresmedlem på 15-års jubileumsfest i 1995


Så er det bare å se frem til de neste 40årene, fortsatt med våre verdier som har ligget vårt hjerte nær siden oppstarten….

 

Trening, Trivsel og Trygghet


GRATULERER MED DAGEN TIL ALLE MED HJERTE FOR SANDVED IL.Tine fotballskole 22-26.juni

Postet av Sandved Idrettslag den 26. Mai 2020

Velkommen til TINE Fotballskole 2020-  Sandved IL 

Her melder du deg på til årets TINE fotballskole nå i juni.

Juni : https://forms.gle/BSugbD2ShwUA9gny6

 

Målet med fotballskolen: 

* Skape positive fotballopplevelser. 

* Ingen prestasjonskrav. 

* Skape gode holdninger og relasjoner på og utenfor banen. 

* Lære noen grunnprinsipper om fotballspillet.

https://web.spoortz.no/kx/resources/images/qRnblqLRcCcx.jpg https://web.spoortz.no/kx/resources/images/139liUzeH3Vo.jpg


https://web.spoortz.no/kx/resources/images/bikATkVKkkWc.jpgAlle som født 2013-2008 ønskes hjertelig velkommen!

Fotballskolen foregår på Sandved idrettsanlegg alle dagene kl.10-14!

Det vil være mulighet for barnepass 08.00-10.00 hver dag.

Deltagerne vil få t-skjorte og sekk/bag! 


* Alle må ha med fotballsko, leggbeskyttere, drikkeflaske og klær etter vær. 

 

Pris: 5 dager i uke 26 kr 1300 Dere har også mulighet for å melde på 3 dager. 3 dagers koster 1000. 


Tilbudet er åpent for spillere i Sandved IL Egen jentegruppe ved tilstrekkelig antall jenter påmeldt, så da håper vi selvsagt at jentene mobiliserer.


Det er et begrenset antall plasser. 


Ved spørsmål kontakt :

Bård Byrkjedal Berg: bordy1403@gmail.com

Jone Vegard Thorsen : jone.vegard@sandved-il.no

 

-------------------------

NB:

Vi må forholde oss til Corona-reglene, og disse endrer seg hele tiden. Vi vil derfor gi mer informasjon når fotballskolen nærmer seg.


Angående mat/lunsj, så er det per i dag ikke lov å ha «buffet» slik som vi har hatt tidligere år. Gjør beregning på at en må ha med matpakke, men her kommer vi og tilbake med mer info etter hvert.

Det blir ikke barnepass mellom kl 14-16.00 i år.Oppstart organisert fotball

Postet av Sandved Idrettslag den 24. Apr 2020

Lille frk.Sandved (illustrasjon Vibeke Høie)


I forrige uke begynte vi så smått med organsiert trening for ungdomslagene i klubben, og i denne uke og neste kommer flere på banen.

I første omgang er det altså kun 13år og oppover som får trene, men ikke helt som tidligere.


Strenge regler gjør at både spillere og trenere får en anderledes hverdag. Banen er delt inn i seks soner, og der er ikke lov med mer enn 5 personer i hver sone, inklusivt trener.

Det er og krav om å holde 2 meters avstand, ingen heading og ikke lov å ta ball med hender. Alle spilløvelser, dueller og motspilløvelser utgår, og vi er tilbake til mye styrke, teknikk, passninger og avslutninger. Det siste, uten keeper.

Forhåpentligvis er dette alikvel mye kjekkere enn å ikke være i aktivitet.

Der vi har lært opp ungdommen til å samle inn baller og kjegler etter trening, så er vi tilbake til at nå er det kun trener som skal gjøre dette. Alt for å minske smitterisiko.


Det å komme igang igjen er forhåpentligvis godt for de fleste, selv om  det er andeledes. Vi har alle behov for fysisik aktivitet og sosialisering. Vi må derimot passe på at alle coronareglene følges. 

Vi vet at det er flere lag og årskull som ønsker å starte opp, men desverre så får ikke alle startet når de ønsker. Her vil sportslig utvalg styre hvilke lag og kull som får starte trening. Vi må ha kontroll på at dette skjer riktig. 


Nå er det bare å krysse fingrer for at vi etter sommeren, kan se ett lys i tunellen, og at vi i løpet av høsten faktisk får lov å spille kamper.Nytt bygg - servicebygg

Postet av Sandved Idrettslag den 1. Apr 2020

Tegning: Studio HOH

Over en lenger periode, har klubben gått med planer om å utvikle område rundt kunstgressbanen og gressbanen. Det har vært mange forslag på hva vi skulle gjøre, og diskutert opp og ned på hvor en skal bygge hva.

Vi har ett gammel klubbhus som ligger ved Sandved Skole. Vi er enda ikke sikre på hva som skjer med det når skolen skal bygges ut... det vi vet er at det ligger for langt borte fra der mesteparten av aktiviteten vår er.

Vi har en container, som er vår "garasje", og en falleferdig utsyrsbod ved gressbanen.


Nå gjør vi noe med dette.


Vi skal i første omgang bygge ett servicebygg på Helgø-siden av tribunen ved kunstgresset.

Med en kiosk, utsyrsbod, toalett og garasje i første etasje, så får vi samlet alt utstyret vårt en plass og mulighet for å "tømme tanken" uten å måtte løpe opp i hallen. Vi får en kiosk hvor vi kan selge vaffler og varm drikke på kalde dager, og lage enda mer aktivitet når det er kampdager og full gang på anlegget vårt.

VI får en hovedetasje med både møterom og forsamlingsrom, og store vinduer ut mot kunsgresset. Gjerne vi får på plass en storskjerm og prosjektor, slik at vi kan vise fotballkamper på kveldene? Vi drømmer om en plass der ungdommene kan samles før og etter trening. Der pensjonistene kan komme på dagtid å få seg en kopp kaffe, og la drøsen gå.... Vi skal få en flott samlingsplass for bydelen vår!


Vi har fått hjelp av Studio HOH, med arkitekt Hans Olav Hansen, til å tegne bygget for oss. Det har vært en fin prosess, og med mange endringer og justering siden vi fikk første tegningene i fjor høst. Nå begynner vi med nabovarsler og  byggesøknad, så håper vi at det ikke tar for lang tid. Om alt går som vi håper, så satser vi på at bygget er ferdig innen desember.... men da skal alt klaffe :-)


Og vi har planer om mer...... fase to blir ett garderobeanlegg og muligens kontor og ett større forsamlingsrom. Men først må vi komme i mål med servicebygget. Dette koster, så nå blir det en jobb å gjøre for å få på plass de beste prisene vi kan. Og så håper vi at det er stor dugnadsånd når vi kommer så langt at det er behov for det.Nye æresmedlemmer

Postet av Sandved Idrettslag den 5. Mar 2020


Sandved IL sin høyeste påskjønnelse, er æresmedlemskap.


Det er en påskjønnelse som henger høyt, og det skal gjøres en formidabel innsats for klubben over lang tid for å bli innstilt til denne heder. Ni personer har tidligere fått denne påskjønnelsen, sist var Ingve Skjæveland i 2015.


I år var det på tide med nye utnevnelser.


I mer enn 25 år har ett jentelag spilt fotball i Sandved. Noen har selvfølgelig sluttet, mange har kommet til... og noen har vært med hele tiden.

Rundt laget, som trenere og lagledere har Geir Nordnes og Tore Gundersen i alle disse årene lagt ned en formidabel innsats. De har tatt jentene til flere kretsmesterskap, vunnet turnering over land og strand, men viktigst av alt, de har greit å holde jentelaget samlet i så mange år. Det trumfer alt!


I tillegg til den jobben gutta har gjort rundt laget, så har de bidrat sterkt til utviling i klubben gjennom flere år, gjelder både anlegg, sponsorarbeid og innenfor revisjon og regnskap.


Damespillerne kaller dem "Knoll og Tott", "radarpar", "Helan og Halvan", og de er utrolig takknemlige for å ha dem som trenere.


Som de sier: Vi må berømme Geir og Tore for at de alltid har hatt fokus på at det sosiale, tryggheten og trivselen, er det viktigste. Uten det hadde vi nok ikke holdt sammen så lenge som vi har gjort. Vi har hatt så mange kjekke fester; årsfester, sommerfester, julefester, kick-off-fester, banketter, alltid med mye god mat og drikke, fine taler, partygames og fantastisk dansing på dansegulvet.


Geir Nordnes og Tore Gundersen........ gratulerer med æresmedlemskapet. 


Tusen takk for innsatsen dere har lagt ned i alle årene, og takk for all tid dere kommer til å legge ned fremover.


Vel fortjent!
Årsmøtedokumenter

Postet av Sandved Idrettslag den 25. Feb 2020

Da er årsmøtedokumentene lagt ut på hjemmesiden vår. Dere finner dem her:


http://sandved-il.no/p/44820/arsmotedokumenter
Styret informerer - shortser

Postet av Sandved Idrettslag den 18. Feb 2020

Styret i Sandved IL besluttet i går i ekstraordinært styremøte å skifte farge på shorts fra hvit til grønn med umiddelbar virkning.

 

Sandved IL sine draktfarger er nå grønn overdel med hvite detaljer, grønn shorts og grønne sokker.

 

Endringen skjer som en direkte respons etter mottatte meldinger fra både jenter og damer i klubben som syns det er ubehagelig å spille kamp i klubbens hvite short.mvh 

Styret i Sandved IL


Årsmøte

Postet av Sandved Idrettslag den 5. Feb 2020


Til medlemmene i Sandved IL

Innkalling til årsmøte i Sandved IL 2020

Styret innkaller herved til årsmøte i Sandved IL

Årsmøtet avholdes 4.mars kl 19.00 på Sandved IL klubbhus

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes daglig leder eller styret senest 18.februar til jone.vegard@sandved-il.no eller silje.valskaar@tco.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside, http://sandved-il.no/p/44820/arsmotedokumenter. Dette vil og bli linket til på vår facebookside.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sandved IL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sandved IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan daglig leder kontaktes på tlf 41402313, eller mail jone.vegard@sandved-il.no

Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen
styretFotball og aktivitetsskole i vinterferien

Postet av Sandved Idrettslag den 29. Jan 2020

         https://www.minorg.no/minorg/ganddalil/web.nsf/(LUdocId)/13D4FBE12BC700FBC1258170002B6709/$File/GIL-Logo-300x300.PNG

 

AKTIVITETS/FOTBALLSKOLE I VINTERFERIEN

 

Sandved IL og Ganddal IL inviterer nok en gang til fotball/aktivitetsskole i vinterferien.

Vinterferiens fotball/aktivitetesskole vil finne sted hos Sandved IL og i Sandneshallen. I tillegg til fotball på kunstgresset, vil vi ha andre aktiviteter inne i hallen.

Barnepass vil foregå inne i hallen, og det vil da være mange aktiviteter de kan holde på med.

 

 

Hvor: Sandved IL og Sandneshallen

Når: 24-26 februar (mandag-onsdag)

Klokkeslett: Aktivitets/fotballskole fra 10.00 -14.00 alle dager. Barnepass fra 08.00-10.00 og 14.00-16.00

*Forbehold om minimum 6 påmeldte på barnepass.

 

 

For hvem?  Gutter og jenter født 2013-2008

Dette får alle:

  • Sunt lunsjmåltid hver dag
  • Masse forskjellig aktiviteter – fotball, friidrett, innebandy, håndball med mer…

 

 

Priser:

  • 3 dagers fotballskole:                                   800kr
  • 3 dagers fotballskole med barnepass :  1100kr

Det blir sendt ut faktura elektronisk i uken før fotballskolen

 

Ca en uke før fotballskolen vil det bli sendt ut informasjon om bl.a. grupper og hvordan dagsplanene blir.

 

Påmelding gjøres her innen 14. februar: https://forms.gle/EnJLB4EsdfUfqyzu5Kompetanseheving - førstehjelp

Postet av Sandved Idrettslag den 24. Jan 2020

30kompresjon-2innblåsing


Ved hjelp av økonomisk støtte fra SR-Bank sitt gavefond, og NFF Rogaland, har klubben fått kjøpt inn hjertestarter, og holdt tordag kurs for trenere og ledere.


Her fikk vi opplæring i både førstehjelp, hjerte og lungeredning og til slutt bruk av hjertestarter.

Frie luftveier, stabilt sideleie, og 30 kompresjoner på 18 sekund, og to innblåsinger er noe av  det som en må huske på. 


Og viktig å husek på, om hjertestarteren må brukes, så har den en innebygd stemme-veileder, som gir deg de innstruksjoner som en trenger.


Denne hjertestarteren vil bli montert slik den er tilgjengelig 24/7.


Praktisk trening... det var liv i alle:-)

Ingve og Eirik hjelper barne-Anna