Nytt bygg - servicebygg

Postet av Sandved Idrettslag den 1. Apr 2020

Tegning: Studio HOH

Over en lenger periode, har klubben gått med planer om å utvikle område rundt kunstgressbanen og gressbanen. Det har vært mange forslag på hva vi skulle gjøre, og diskutert opp og ned på hvor en skal bygge hva.

Vi har ett gammel klubbhus som ligger ved Sandved Skole. Vi er enda ikke sikre på hva som skjer med det når skolen skal bygges ut... det vi vet er at det ligger for langt borte fra der mesteparten av aktiviteten vår er.

Vi har en container, som er vår "garasje", og en falleferdig utsyrsbod ved gressbanen.


Nå gjør vi noe med dette.


Vi skal i første omgang bygge ett servicebygg på Helgø-siden av tribunen ved kunstgresset.

Med en kiosk, utsyrsbod, toalett og garasje i første etasje, så får vi samlet alt utstyret vårt en plass og mulighet for å "tømme tanken" uten å måtte løpe opp i hallen. Vi får en kiosk hvor vi kan selge vaffler og varm drikke på kalde dager, og lage enda mer aktivitet når det er kampdager og full gang på anlegget vårt.

VI får en hovedetasje med både møterom og forsamlingsrom, og store vinduer ut mot kunsgresset. Gjerne vi får på plass en storskjerm og prosjektor, slik at vi kan vise fotballkamper på kveldene? Vi drømmer om en plass der ungdommene kan samles før og etter trening. Der pensjonistene kan komme på dagtid å få seg en kopp kaffe, og la drøsen gå.... Vi skal få en flott samlingsplass for bydelen vår!


Vi har fått hjelp av Studio HOH, med arkitekt Hans Olav Hansen, til å tegne bygget for oss. Det har vært en fin prosess, og med mange endringer og justering siden vi fikk første tegningene i fjor høst. Nå begynner vi med nabovarsler og  byggesøknad, så håper vi at det ikke tar for lang tid. Om alt går som vi håper, så satser vi på at bygget er ferdig innen desember.... men da skal alt klaffe :-)


Og vi har planer om mer...... fase to blir ett garderobeanlegg og muligens kontor og ett større forsamlingsrom. Men først må vi komme i mål med servicebygget. Dette koster, så nå blir det en jobb å gjøre for å få på plass de beste prisene vi kan. Og så håper vi at det er stor dugnadsånd når vi kommer så langt at det er behov for det.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.