Jentedag 2020

Postet av Sandved Idrettslag den 7. Sep 2020

For en fantastisk kjekk lørdag!


Sandved IL inviterte til jentedag, og jentedag ble det i all mass. Over 140 jenter mellom 5-12 år var utpå gressbanen og kunstgressbanen vår. Det ble trening, lek, pølser og boller. Og selv om været gjerne kunne vært bedre, så var det full gang og masse smil og latter.


Dagen startet med felles oppvarming, og da ble det jo dansing til både fugledansen og BliMe dansen. Noen litt mer beskjedne enn andre, men mye bra danse-moves.

For de aller yngste så hadde de en god time med trening og kamper, før det ble pølser og boller. De litt eldre jentene, hadde to økter, før vi avsluttet med ny fellessamling og dans. Så kjekt å se at alle har det gøy.


Og ekstra kult....vi hadde kun kvinnelige trenere og instruktører. J13 og damelaget stilte opp, og samtidig så var vi så heldige å få med oss byens beste J17spillere fra Sandnes Ulf. 

De var trenere, motivatorere, trøstere, venner og enkelte ble brukt som klatrestativ. Alt på ungene sine premisser.


Klepp var på besøk med utviklingsskjef Preben Stangeland, og tre av spillerne. De gikk rundt å pratet med både trenere og spillere, og de var veldig imponert over arranmenetet. Det samme var NFF som var innom, og vi må jo si at det varmer med litt skryt :-)


Sandved IL har en fantastisk gjeng med engasjerte frivillige. Tonje Ophus og Lars Gunnar Ohma, sammen med resten av jentedagkomiteen, gjorde en fantastisk jobb med planlegge og gjennomføre dagen.


Vi må og rette en stor takk til Sparebanken Vest og Sandnes Bakeri, som har støttet oss til innkjøp av fotballdrakter og boller og pølsebrød. Det er slik hjelp, som gjør at vi kan lage slike arrangement gratis for alle.


Nå teller vi ned dager til neste års jentedag.....Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.