Jentedag 2021

Postet av Sandved Idrettslag den 23. Sep 2021

Lørdag 18 september arrangerte vi jentedag her på Sandved, for tredje året på rad. Og det må sies å ha vært en stor suksess. Påmeldingrekord med 180 jenter er imponerende, ikke minste med tanke på dette er 50 flere jenter enn vi har aktive jentespillere i de aktuelle årskullene.Dagen startet med oppvarming. Lotta, Vilde og Vibeke styrte showet, og både jenter og trenere fikk rocka foten og ble godt oppvarma før første økt. Deretter var det en god time med øvelser, lek med ball, latter og glede, før det var lunsj. Grilla pølser er alltid en vinner, og for de minste som da var ferdige med dagen, fikk og med seg en fantastisk kanelbolle fra Sandnes Bakeri.

Etter lunsj, så var det klart for kamper. Det å få score, slå gode passninger, sette inn en skikkelig takling og vinne og tape.... det er jo det kamper handler om. 

Men mest av alt så handler jentedagen om å ha det gøy, bli kjent med flere jenter og å se at fotball er en bra plass å være. For å få til en slik dag, så ligger det utrolig mye planlegging og dugnadsarbeid bak. Arrangementskomiteen startet allrede før sommerferien. og den siste måneden før jentedagen har det vært ukentlige møter.

En sportslig plan, der både lek og mestring har vært i fokus,  for både de som allerede spiller, men også for de som aldri har spilt før. 

Få på plass 30 trenere som kunne være med, er ikke alltid enkelt, når det krasjer med sone/kretssamlinger, konfirmasjoner og andre fritidsaktiviteter. Men vi greide det, og ikke minst så greide vi å stille med kun jentetrenere.  Og så er det jo veldig kjekt at trenerne kommer fra vårt eget damelag, eget 13 og 14.års lag, SandnesUlf J17 og Klepp Elite.


Med trening, trivsel og trygghet i fokus, så ble dette en uforglemmelig dag.

Mange engasjerte trenere, her er Mia med de eldste jentene

 Arrangementkomite: Bjørn, Stian, Anne, Tonje, Lars Gunnar og Jone Vegard. (Marit og Ragna-Maren var ikke tilstede når bilde ble tatt)

 


Alle bilder: Jack Andre DjupvikSandved jenter debuterer for Klepp Elite

Postet av Sandved Idrettslag den 9. Sep 2021


Sandved-jentene Mia Fedøy og Helle Marie Sandved-Klungtvedt debuterte i går for Klepp Elite i NM kamp mot Amazon Grimastad. Begge jentene spilte hele kampen, og gjorde en meget god debut. Mia som venstreback, Helle som venstre kant.

Mia og Helle er begge 04'modeller, og har spilt i Sandved i mange år. De siste årene har de spilt i Sandnes Ulf, og utviklingen har vært fomidabel.

Er nok mange av våre unge spillere som har blitt kjent med disse to, da de jobbet som trenere på fotballkskolen vår i sommer, og var med på fjorårets jentedag. Muligens vi ser dem igjen på årets jentedag 18.september?


Vi hadde en prat med utviklingssjef i Klepp, Preben Gausland Stangeland, for å høre hva gjør at disse jentene har kommet så langt.

" Mia og Helle er begge lærelystne og jobber hardt. De lytter, og tar imot beskjeder og instrukser fra oss trenere. Og ikke minst, så er de lagspillere, de ønsker å gjøre alle rundt dem gode."


"Disse jentene trener 5 ganger i uka + kamp. De er sultne på å lære, og å bli bedre. De er modige og tørr å prøve selv om de av og til feiler, det er en god egenskap.  Men de må være tålmodige, det kommer motgang som de må takle, med det gjør disse to"


Vi har nå 150 jenter påmeldt til jentedagen 18.september....muligens det er fremtidge Klepp Elite spillere der?


Gratulerer Mia og Helle. Fint at dere fortsatt spiller i grønt.

Jentedag 18.september

Postet av Sandved Idrettslag den 19. Aug 2021


For tredje året på rad, så kjører vi igang med en egen jentedag på Sandved.


I fjor hadde vi 140 jenter på banen, og det blir ikke mindre i år. En dag med masse gøy fotball, samhold, nye bekjentskap og en høydare for alle jentene.


Det blir servert mat og drikke, og alle får seg en egen fotballdrakt.


Dette må dere ikke gå glipp av. Meld dere på her ; https://forms.gle/bjCJgPVYmyBXKoDJA
Oppstart fotball 2016-kullet og 2015-kullet

Postet av Sandved Idrettslag den 14. Jun 2021

23.aug MERK: foreldremøtet skal holdes i meninghetssalen i Gand kirke. Dette pga mange påmeldte/corona.Etter sommerferien er vi klare med fotball-oppstart for  2016-årskull.

I tillegg blir det ny rekturtering for 2015- kullet, som har holdt på en sesong nå.


For barn født 2016: 

Har du lyst til å være med å spille fotball i Sandved IL, gutter og jenter, så er du hjertelig velkommen til å begynne. Første trening er tirsdag 31.august kl 17.00 på kunstgresset ved Sandneshallen. Er det nok jenter, blir det eget jentelag fra dag en.

I forkant inviterer vi foreldre/foresatte til foreldremøte mandag 23. august kl. 19.00 på Sandved IL sitt klubbhus.  Her vil de få informasjon om det de trenger. Har du noen hjemme som kan tenke seg til å være med som trener/lagleder/sosial komite, så kan de skrive seg på liste her på foreldremøte.

Meld dere på via QR koder under, slik at vi vet hvem som kommer.For barn født 2015

Har du lyst til å være med å spille fotball i Sandved IL, gutter og jenter, så er du hjertelig velkommen til å begynne. Første trening er:

Mandag 30.august kl. 17.30  for guttene 

og på 

onsdag 25.august kl. 17.00 for jentene

Begge treninger på kunstgresset ved Sandneshallen


Vi inviterer foreldre/foresatte til foreldremøte mandag 23. august kl. 20.00 på Sandved IL sitt klubbhus. Her vil de få informasjon om det de trenger. Har du noen hjemme som kan tenke seg til å være med som trener/lagleder/sosial komite, så kan de skrive seg på liste her på foreldremøte. Meld der på via QR under her:


                                                                                     

Har du noen spørsmål, så bare ta kontakt!

Håper vi ser så mange som mulig.

Sportslig hilsen fra

Sportslig utvalg v/Stian Slotterøy tlf: 90651915 og Tonje A Ophus tlf: 99797902

Sandved IL

epost: saslotteroy@gmail.comServicebygg - byggestart!

Postet av Sandved Idrettslag den 3. Mai 2021


Endelig! Da er det bare dager igjen til Kolnes Maskin skal begynne med gravearbeidet til vårt nye servicebygg/klubbhus.

Torsdag 6.mai (alternativt mandag 10.mai) kommer gravemaskinene på plass, og vi starter med å grave grøfter til alt av rør og ledninger som må på plass. Så går det i ett, frem mot sommeren. Når vi reiser på ferie, skal første etasje være reist og tett, slik at tømmerarbeid kan begynne etter ferien. Så satser vi på at vi skal kunne servere julegrøt i desember.

Dette blir bra!


Det har vært en lang prosess med planlegging, søknader, dispensasjoner og alt som må gjøres for å få realisert dette bygget. Vi er avhengige av å gjøre mest mulig av prosjekteringen selv, da vi på den måten sparer mye penger. Her har Njål Erland, Svein Lima og Geir Nordnes gjort en fantastisk jobb i prosjektgruppa, hvor daglig leder og er med.


Arkitekt Hans Olav Hansen i Studio HOH, har vært en super sparringpartner, tegnet, justert og korrigert skisser og teninger alt etter hvilke behov som har dukket opp. Nå er bygget klart til å realiseres.

En førsteetasje med utstyrsrom, lager og ikke minst en kiosk. Når den skal i drift, så trengs det ildsjeler som vil være med å drifte den. Og ikke minst... det blir toalett tilgjengelig, slik en slipper å løpe inn i Sandneshallen.

Det vil og komme en garasje, som blir "soveplass" for traktoren vår.

I hovedetasjen får vi møterom og ett 90kvm stort forsamlingsrom samt en kjøkkenkrok. Her håper vi det skal bli mye aktivitet både på ettermiddag/kvelder, men og i helgene.


I forbindelse med graving og bygging, så vil klubb og entreprenører sikre området, og passe på at banen fortsatt er en trygg plass å være. Vi vet derimot at gravemaskiner og arbeidsplasser tiltrekker seg oppmerksomhet, så håper og at alle kan være litt obs på det som skjer fremover.


Vi gleder oss!
Tine fotballskole i juni og august

Postet av Sandved Idrettslag den 26. Apr 2021


1.juni: Desverre ingen ledige plasser på fotballskolen

-------

Det er med stor glede at vi kan invitere til Tine Fotballskole i både juni og august.


Stor suksess i fjor, og da skal vi gjennta det.


Meld dere på her:

21-25. juni - https://forms.gle/1MviGJXk6gMaA8Cz89-13. august - https://forms.gle/UX2Jvrfbe3F8cB1F6For mer info, så kan lese dette.
God gang på FFO

Postet av Sandved Idrettslag den 16. Feb 2021

Sandved IL sin fotballfritidsordning (FFO) kom litt sent igang i år, pga corona og de restriksjonene som fulgte med der.


Men når vi først startet opp, så var det med stor ståhei, vinter og sol, 5minusgrader og vindstille.

FFO'en har vokst i antall deltakere, noe som er utrolig kjekt. 1.klasse startet opp nå i januar, og sammen med 2.klasse og 4.klasse, har vi nå 40 unger som bruker FFO-tilbudet.


Vi har derimot plass til enda flere, ikke minst jenter og unger fra 3.trinn. Har ditt barn lyst å spille litt ekstra fotball og prøve ut vår fritidsordning, så ta kontakt med FFO leder, Bård Byrkjedal Berg på mail: bordy1403@gmail.com.
Årsmøte 2021

Postet av Sandved Idrettslag den 9. Feb 2021


Til medlemmene i Sandved IL

Innkalling til årsmøte i Sandved IL 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Sandved IL

Årsmøtet avholdes tirsdag16.mars kl 19.00. Slik corona-situasjonen er i dag, planlegges det ett digitalt årsmøte, og påmelding må derfor gjøres på forhånd via denne linken.


Påmelding:  https://forms.gle/s35MuJkPe3GNeJaE6


Skulle situasjonen endre seg, slika at det er mulig med ett fysist årsmøte, så vil vi komme tilbake til det.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes daglig leder eller styret senest 1.mars til jone.vegard@sandved-il.no eller silje.valskaar@tco.no.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på vår hjemmeside, http://sandved-il.no/p/44820/arsmotedokumenter. Dette vil og bli linket til på vår facebookside.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem av Sandved IL i minst én måned, fylle minst 15 år i det kalenderåret årsmøtet avholdes, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til Sandved IL. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan daglig leder kontaktes på tlf 41402313, eller mail jone.vegard@sandved-il.no

Velkommen til årsmøte!
Med vennlig hilsen
styret   

 
Ny a-lagstrener på plass

Postet av Sandved Idrettslag den 25. Jan 2021


Velkommen til Yngve Hagen, som har signert som a-lagstrener for Sandved IL sitt a-lag herrer.


Yngve er en 28år gammel kar, med lang fartstid som spiller fra Austrått og Ålgård, hvor han blant annet spillte i 2.divisjonsfotball. Han har spilt de fleste posisjoner på banen, og har mye erfaring å ta med seg inn i Sandved.

Som yngstebror i en fotballgal Hagen-famillie, så er Yngve nå klar for å ta på seg trenerjakken, og ta fatt i jobben som vår a-lagstrener. Det er ikke den enkleste tiden å komme inn i, i en periode hvor mye er uavklart pga pandemien. Vi er derimot sikre på at dette kommer til å bli veldig bra, og at vi kommer til å stå veldig sterkt rusta når seniorfotballen åpner igjen.


Ingve og Yngve med nye coachjakker

 
Coronarestriksjoner - januar

Postet av Sandved Idrettslag den 4. Jan 2021Med bakgrunn i de siste restriksjonene som ble presentert i går, samt at barneskolene i Sandnes er på rødt nivå, har sportslig utvalg måtte sette noen restriksjoner i våre treninger fremover: 


Treninger for årskullene 2015, 2014, 2013 og 2012 blir stoppet frem til 18.januar. 


Årskullene 2011 og eldre, kan trene som planlagt, men det SKAL holdes minimum 1.meters avstand mellom spillere og spillere/trenere til enhver tid. Dette gjelder før, under og etter trening. 


Treningsgruppene kan maks være 10 personer.


Fellestreninger i helgene og evt hospitering av spillere opp til eldre lag må også utgå de neste ukene, slik at vi har faste kohorter og ikke blander spillere fra forskjellige lag


Vi må begrense antall personer på banen til enhver tid, og da vi gjorde dette i sommer, hadde vi og gressbanen tilgjengelig. Nå har vi kun kunstgresset. Det betyr at vi vil måtte vurdere treningstidenen disse ukene. Dette kommer vi i såfall tilbake til. 


Sandneshallen vil er stengt, så tilgang til garderober, toalett og utstyr vil ikke være mulig i denne perioden.


Har dere spørsmål rundt dette, så ta kontakt med oss i sportslig utvalg. 


På vegne av Sportslig Utvalg 

Ånen Amundsen - Leder Sportslig Utvalg