Sør Cup 2018

Postet av Sandved Idrettslag den 23. Jun 2018

Sandved reiser i år til Flekkerøy og Sør Cup med gutter 2008, samt jenter 2008 og 2007. Her er oppdatering fra lagenene når vi får inn det.


J2007:

På turneringens første dag har de spilt tre kamper. Med to seirer mot Hinna og en massiv 7-1 seier mot Haugar har det sportslige vært i god Sandved stil.

Det har i tillegg vært tid til både badeland, litt teambuilding, pizza på Peppes Pizza og Cup Show i Kristiansand. I følge rapportene, så har de det knallbra.

J2007 fortsatte godspillet videre i turneringen, gode prestasjoner og viktigst av alt, en super sosiale tur, i 25-sørlandsgrader. Perfekt start på sommerferien.


G2008:

Flott start på turneringen. 4 kamper, to seire og to tap. God innsats av alle gutta i det fine sørlandsværet. Gutta tok turen til Dolly Dimples, så litt fotball på storskjem og var på cup-showet i Kristiansand sentrum.


På dag to har finspillet fortsatt, og flotte scoringer har det blitt. Det har blitt bading og klatring i klatrevegg. Rykter går og om krabbefangst.


J2008:
18 jenter fra J2008 brukte første helgen i sommerferien på Sør Cup på Flekkerøya.

Det ble en ubetinget suksess. 

Totalt spilte de tre lagene 14 kamper fordelt over tre dager. Vi møtte gamle kjenninger som Havdur, Ganddal og Hinna, men fikk også anledning til å spille mot «nye» lag, som for eksempel Fløy og Donn. Noen seirer, noen tap og noen uavgjort, så jentene og trenerne fikk kjent på hele følelsesregisteret.   

I tillegg til lange dager på arenaen, fikk vi også med oss konsert på Torget i Kristiansand, bading og bananbåt ved Skjærgårdsheimen og diskotek. 

Takk til alle som bidro til å gjøre dette til en opplevelse for jentene. De gleder seg allerede til neste år

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.