Sandved-jenter på besøk hos eliteklubben Arna-Bjørnar

Postet av Sandved Idrettslag den 25. Nov 2019

Turene til Sør Cup har gitt mersmak, og Sandved J2008 fant derfor ut at det var en god idé å komme seg ut på tur igjen. 

 

22. november reiste derfor 16 spillere og fire voksne til Bergen for å gjennomføre konseptet «treningsleir uten trening». 

 

Vi var nemlig så heldige at ildsjeler i eliteserieklubben Arna-Bjørnar ordnet full pakke for oss. Det gjorde at vi fikk spille dobbelkamper mot to av regionens beste J2008-lag, Tertnes Superjenter og Olsvik Tornado. På hovedbanen i Arna Idrettspark, som også er banen der eliteserielaget spiller sine hjemmekamper. 

 

I tillegg fikk alle jentene egen ball og t-skjorte i gave fra klubben. 

 

Stor stas. 

 

Vi fikk også tilbud om å overnatte i klubbhuset til Arna-Bjørnar, men valgte i stedet å sove på hotell i Bergen sentrum. Dermed fikk vi også med oss den tradisjonsrike Lysfesten, heretter bare omtalt som kaoset. I tillegg fikk vi sett Bryggen, Fisketorget, Torgallmenningen og trolig vært innom alle Kiwi-butikkene i Hordaland. Vi fikk også sett en telefonkiosk!

 

Mens vi kjørte landeveien fra Sandnes til Bergen, tok vi Fjordline hjem søndag. Her var det både bingo, quiz, fotball på storskjerm og danskebåt-disco. Tror de fleste fikk med seg at Sandved J2008 var om bord, ja. 

 

Kjenner vi lagleder Silje riktig, er planlegging av neste tur allerede i gang. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.